Otvoren, iskren i komičan pogled na seks, veze i život u New Yorku mogu dati samo četiri žene!

83.epizoda - 29. studenog
Carrie (Sarah Jessica Parker) i njezina stara prijateljica Kyra posvađaju se kada Carrie izgubi cipele u njezinoj kući. Samantha (Kim Cattrall) je bijesna na djecu na javnim mjestima, a Mirandu privuče dr. Robert Leeds koji se useli u njezinu zgradu. Charlotte (Kristin Davis) se mora prilagoditi Harryjevim (Evan Handler) neobičnim navikama.

84.epizoda - 30. studenog
Carrie (Sarah Jessica Parker) sretne dečka iz srednje škole koji joj otkrije istinu o sebi. Strasti se zahuktaju između Mirande i Roberta. Samantha (KimCattrall) pokušava ući u ekskluzivni klub s bazenom.

85.epizoda - 1. prosinca
Faca (Chris Noth) dolazi u New York. U međuvremenu, Miranda (Cynthia Nixon) nastavlja vezu s dr. Robertom, a Charlotte (Kristin Davis) posjeti kineskog liječnika koji liječi neplodnost. Charlotte jako želi ostati u drugom stanju i spremna je na sve kako bi ostala trudna.

86.epizoda - 2. prosinca
Međunarodno priznati umjetnik Alexander Petrovsky (Mikhail Baryshnikov) očara Carrie (Sarah Jessica Parker). U međuvremenu, Miranda (Cynthia Nixon) i Steve (David Eigenberg) slave Bradyjev prvi rođendan. Charlotte (Kristin Davis) primi iznenadne vijesti.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju