Otvoren, iskren i komičan pogled na seks, veze i život u New Yorku mogu dati samo četiri žene!

63.epizoda - 25. listopad
Carrie (Sarah Jessica Parker) razmišlja o braku. Miranda (Cynthia Nixon) joj odluči istjerati strah neobičnom metodom. Carrie zamoli Aidana (John Corbett) da joj da još malo vremena, ali on ne želi. Ona shvati da joj Aidan ne vjeruje.

64.epizoda - 26. listopad
Aidan (John Corbett) se iseli iz Carriena stana. Carrie (Sarah Jessica Parker) želi otkupiti stan, ali nema dovoljno novca. Iako joj Faca (Chris Noth) ponudi ček, Carrie želi sama skupiti novac.

65.epizoda - 27. listopad
Carrie (Sarah Jessica Parker) ima šansu pisati za Vogue te je glamurozni časopis potpuno opčini. U međuvremenu, Samantha (Kim Cattrall) odluči Richardu (James Remar) pokloniti seks u troje za rođendan, no shvati da se 20-godišnjakinja ne može mjeriti s njezinim iskustvom. Charlotte (Kristin Davis) poludi kada na zabavi povodom rođenja djeteta ugleda poklon, koji je podsjeti na prošlost.

66.epizoda - 28.listopad
Carrie (Sarah Jessica Parker) slučajno sazna da Faca (Chris Noth) namjerava otići iz New Yorka te se pita trebaju li još jednom spavati zajedno. No, tijekom romantične večere, Miranda (Cynthia Nixon) dobije trudove i Carrie mora u bolnicu. Charlotte (Kristin Davis) ugleda bivšeg muža i njegovu majku u muzeju i shvati da je vrijeme da počne izlaziti s novim muškarcima.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju