Otvoren, iskren i komičan pogled na seks, veze i život u New Yorku mogu dati samo četiri žene!

79.epizoda - 22. studenog
Berger je ljubomoran na Carrie (Sarah Jessica Parker). Samantha (Kim Cattrall) pomaže Jerryju. Miranda (Cynthia Nixon) i Steve (David Eigenberg)provedu večer zajedno.

80.epizoda - 23. studenog
Charlotte (Kristin Davis) postaje omiljena među muškarcima u sinagogi. Miranda (Cynthia Nixon) počinje osjećati pritisak zbog posla i majčinstva. Miranda razmišlja o tome je li moguće balansirati i kvalitetno se dati u obje stvari.

81.epizoda - 24. studenog
Carrie (Sarah Jessica Parker) je bijesna zbog načina na koji ju je Berger (Ron Livingston) ostavio. Samantha (Kim Cattrall) zavoli Smitha (Jason Lewis). Miranda (Cynthia Nixon) je sretna što može ući u uske traperice, a Charlotte (Kristin Davis) shvati da je čeka već drugi brak.

82.epizoda - 25. studenog
Približio se dan Charlotteina (Kristin Davis) i Harryjeva (Evan Handler) vjenčanja, ali Charlotte je tužna, jer je sve pošlo po zlu. Carrie (Sarah Jessica Parker) više ne želi izlaziti s muškarcima, ali ipak spava s Harryjevim kumom. Samanthi nedostaje Smith (Jason Lewis), a Miranda (Cynthia Nixon) ne može prihvatiti Steveovu (David Eigenberg) novu djevojku.
 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju