Otvoren, iskren i komičan pogled na seks, veze i život u New Yorku mogu dati samo četiri žene!

59.epizoda, 18. listopada
Charlotte (Kristin Davis) je frustrirana zato što ne može zatrudnjeti, a Miranda (Cynthia Nixon) zatrudni sa Steveom. Iako želi pobaciti, nije sigurna treba li mu reći. Carrie (Sarah Jessica Parker) smatra da treba, iako ona nikada nije priznala konobaru da je pobacila njegovo dijete prije 10 godina. Miranda se u bolnici predomisli i ipak poželi zadržati dijete.

60.epizoda, 19. listopada
Aidan (John Corbett) predloži Carrie (Sarah Jessica Parker) da počnu živjeti zajedno. Problem postane veći kada među njegovim stvarima Carrie otkrije zaručnički prsten. Osim toga, naleti na Facu (Chris Noth) i pita se je li Aidan onaj pravi. I baš kada je najmanje očekivala, Aidan klekne i zaprosi je. Ona pristane. U međuvremenu, Steve (David Eigenberg) zaprosi Mirandu, kada mu ona kaže da je trudna.

61.epizoda, 20. listopada
Carrie (Sarah Jessica Parker) nije sigurna da je dobro postupila kada je pozvala Aidana (John Corbett) da se useli k njoj. Nakon velike svađe, Carrie i Aidan tri dana ne razgovaraju dok ona prva ne popusti i ispriča se.

62.epizoda, 21. listopada
Cure idu plesati u gay klub i Carrie (Sarah Jessica Parker) upozna homoseksualca s kojim se počne družiti. Miranda (Cynthia Nixon) naleti na kolegu. Samantha (Kim Cattrall) uzme extasy i kaže Richardu (James Remar) da ga voli. Trey (Kyle MacLachlan) napušta Charlotte (Kristin Davis).

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju