Otvoren, iskren i komičan pogled na seks, veze i život u New Yorku mogu dati samo četiri žene!

91.epizoda - 13. prosinac
Carrie (Sarah Jessica Parker) izbjegava hladnoću s Alexanderom (Mikhail Baryshnikov). Miranda (Cynthia Nixon) uživa u novom domu, a Samantha (Kim Cattrall) u porno uratku.

92.epizoda - 14. prosinac
Carrie (Sarah Jessica Parker) ozbiljno razmišlja o realizaciji Alexanderova prijedloga u kojem joj je predložio da ode s njim u Europu. Carrie niej sigurna da li je zaista spremna napustiti New York i otići živjeti u Europu. No više je brine kako će novu vijest prihvatiti njene najbolje prijateljice Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) i Miranda (Cynthia Nixon).

93.epizoda - 15. prosinac
Prije odlaska u Pariz, Carrie (Sarah Jessica Parker) naleti na Facu (Chris Noth) i jasno mu kaže da ga ne želi u svom životu. Potom posljednji put ode na večeru sa Samanthom (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) i Mirandom (Cynthia Nixon). Sve četiri znaju da će Carrein odlazak promijeniti njihove živote.

94.epizoda - 16. prosinac
Carrie (Sarah Jessica Parker) nije sretna u Parizu. U New Yorku, Samanthini (Kim Cattrall) odlasci na kemoterapiju utječu na njezin seksualni život. U nadi da će posvojiti dijete, Charlotte (Kristin Davis) i Harry (Evan Handler) razgovaraju s parom iz Sjeverne Karoline. Carrie razmišlja o povratku kući.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju