Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

158.-159.ep - ponedjeljak 9. srpnja
Društvo zbija šale govoreći smiješnim glasom, ali kad Jerryjeva (Jerry Seinfeld) cura shvati da taj glas predstavlja njezin trbuh, natjera Jerryja da bira između nje i glasa. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) naleti na Davida Puddyja i ponovno su zajedno. Unatoč tome što se trudi kloniti ga se, svaki put kad prekinu, završe u krevetu. Kramer (Michael Richards) zaključi da trati previše vremena pa uposli studenticu. U međuvremenu, nakon što je Georgeov (Jason Alexander) šef saznao da ovaj nije hendikepiran, njih dvojica se nadmudruju i prepiru hoće li George zadržati posao ili ne.
Jerryjeva (Jerry Seinfeld) cura razdijeli Jerryjeve karte za Knickse. Kaže mu da ga nikad nije vidjela «jako ljutog». George (Jason Alexander) dovede Kramera (Michael Richards) da popravi vrata njegovim roditeljima. Skinu stara vrata i Kramer ih uzme sa sobom. Frank prodaje računala; želi uvesti Georgea u posao. Lippmanov sin pokušava iskoristiti svoju bar micvu kako bi poljubio Elaine (Julia Louise-Dreyfus) u usta.

160.-161.ep - utorak 10. srpnja
Jerry (Jerry Seinfeld) ima bliski susret s nožem Exacto i završi na infuziji. Dobije litru i pol Kramerove krvi jer je Kramer odlučio čuvati svoju krv. Jerryju roditelji plaćaju satove s osobnim trenerom, Izzyjem, koji će mu pomoći istesati liniju jer su zabrinuti što uopće ne vježba. George (Jason Alexander) zaključi da će mu seksualni život biti još bolji ako u jednadžbu uvrsti i televiziju i hranu. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) posjeti prijateljicu Vivian. Razočara je kad Vivian natukne da Elaine nije dovoljno odgovorna da bi čuvala njezinog sina Jimmyja, pa radi prekovremeno da pokaže koliko je odgovorna.
Jerryjev (Jerry Seinfeld) prijatelj iz djetinjstva «Krhki» Frankie obećava mu da će mu nabaviti novi auto zbog nastupa koji je izveo za njegov dućan. Kramer smišlja osvetu tvrtki koja mu je poslala previše kataloga. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) je ponovno s Puddyjem, ali u zalogajnici upoznaje čovjeka svojih snova pa odluči držati Puddyja u rezervi dok ne vidi kako će teći stvari s novim tipom. Kramer pobjesni zbog novih kataloga i planira zaustaviti poštu.

162.-163.ep - srijeda 11. srpnja
Nakon što Kramer (Michael Richards) nađe scenografiju starog Showa Merva Griffina u smeću, počinje promatrati život kao talk show. Jerryjeva (Jerry Seinfeld) nova cura ima neprocjenjivu zbirku igračaka, ali ne da Jerryju da se igra njima, što ga navodi na nedolično ponašanje. George (Jason Alexander) autom pregazi vjevericu i prisiljen je uložiti vrijeme i novac u njezin oporavak. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) mora smisliti kako postupati s novim kolegom, čije je «šuljanje» iritantno i predstavlja potencijalnu opasnost za njezin posao.
Nezadovoljan kvalitetom industrijski rezanog mesa, Kramer (Michael Richards) kupuje mesarski nož i malo pretjera. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) se ne može odmoriti jer je izluđuju susjedova budilica i mačka. Jerryja (Jerry Seinfeld) živcira što dermatologinja koju mu je namjestila Elaine neprestano priča o «spašavanju života».
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju