Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

47.ep - ponedjeljak 9. siječnja
Jerryjeva (Jerry Seinfeld) djevojka Naomi (Jessica Lundy) prekine s njim kada čuje Georgeovu (Jason Alexander) poruku. Jerry zamoli Elaine (Julia Louise-Dreyfus) da mu se pridruži na izletu u planine s Georgeom i Susan. Kramer (Michael Richards) nije pozvan. Jerry pristane upoznati svoga bolesnog obožavatelja s kojim se George brzo svadi. Kramer i Naomi pridružuju se društvu i nastane požar.

48.ep - utorak 10. siječnja
Jerry (Jerry Seinfeld) i George (Jason Alexander) počinju raditi na pilot epizodi serije za NBC. Jerry kaže nešto problematično u razgovoru s Elaininom (Julia Louise-Dreyfus) kolegicom. George i Susan (Heidi Swedberg) kažu ocu za požar. On je izvan sebe, a pisma koja nisu izgorjela u vatri ubrzo pojasne zašto.

49.ep - srijeda 11. siječnja
Ludi Joe (Peter Crombie) ostavi Jerryju (Jerry Seinfeld) prijeteću poruku. Kramer (Michael Richards) ima karte za operu Pagliacci. Idu svi, pa čak i Elaine (Julia Louise-Dreyfus) i njezin momak Ludi Joe. Elaine navrati u njegov stan i iznenadi se onim što ugleda. Zatim ga ostavi. Susan (Heidi Swedberg) ne može u kazalište pa George (Jason Alexander) pokušava preprodati njezinu kartu. Joe koji je veliki obožavatelj opere Pagliacci, dolazi na predstavu odjeven u klauna. Elaine i Jerry dolaze zajedno.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju