Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

105.-106.ep - ponedjeljak 7. svibnja
Momci igraju košarku s Jimmyjem koji se sebi obraća u trećem licu. Jimmy prodaje tenisice čudnog oblika i George (Jason Alexander ) želi uložiti novce u taj posao. Na sastanku na poslu, George se jako znoji. Jerry odlazi zubaru te ondje u čekaonici otkriva časopis Penthouse.
Jerry (Jerry Seinfeld) otkriva da mu je stan pun buha i Elaine (Julia Louise-Dreyfus) ne može uzeti priručnik koji joj treba za razgovor za posao. Kramer (Michael Richards) izgubi osjet okusa, a Jerryjeva opsjednutost higijenom ne sviđa se njegovoj djevojci. George (Jason Alexander ) otkriva da njegovoj djevojci izgled nije važan, no to ne bi smio shvatiti kao uvredu.

107.-108.ep - utorak 8. svibnja
Estelle (Estelle Harris) će operirati oko. Kramer (Michael Richards) dobiva neobične tablice za auto. Jerry (Jerry Seinfeld) se uznemiri kada sazna da je njegov mehaničar dok je vodio ljubav s Elaine (Julia Louise-Dreyfus) upotrijebio pokret koji je on izmislio. Kramer napravi Jerryjev kip od tjestenine. Jerry se posvađa s mehaničarem, a onda zatraži njegovu uslugu.
Nakon kratkog puta, Jerry (Jerry Seinfeld) se želi upoznati s manekenkom no njegova asistentica Katie (Debra Jo Rupp) priredi mu noćnu moru. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) kaže da će prestati raditi za g. Pitta (Ian Abercrombie) , no onda sazna da će biti u njegovoj oporuci.

109.-110.ep - srijeda 9. svibnja
George (Jason Alexander ) i njegova djevojka razgovaraju o toaletnom papiru. On je zaljubljen preko ušiju. Elainein (Julia Louise-Dreyfus) momak oboji lice za hokejašku utakmicu i njegovo ponašanje uznemiri Jerryja (Jerry Seinfeld), Elaine jednog svećenika. Majmun baci koru banane na Kramera (Michael Richards), a kada mu je on vrati, majmun postane depresivan i uprava ZOO-a traži ispriku. George pokušava svojoj djevojci reći da je voli, a njezina reakcija ga iznenadi. Jerry se ne želi zahvaliti za karte za hokej i Kramer pobjesni.
Svi sumnjaju da su George i Jerry (Jerry Seinfeld) namjerno ozlijedili Bette Midler kako bi Jerryjeva djevojka dobila ulogu. Kramer (Michael Richards) postaje Bettin asistent. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) zamoli Georgeova (Jason Alexander ) oca da joj prevede neke primjedbe koje je čula pri manikiranju. Zatim upozna vlasnika kataloga J. Petermana (John O'Hurley) koji joj ponudi novi posao.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju