Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

60.-61.ep - ponedjeljak 6. veljače
Jerry (Jerry Seinfeld) ima spoj s djevojkom kojoj je zaboravio ime ali zna da se rimuje s dijelom ženskog tijela. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) posjećuje bivšeg momka koji je u bolnici zbog operacije. Prije je bio debeo, a sada je mršav i Elaine je opet zainteresirana. Kramer (Michael Richards) ima mogućnost gledati operaciju pa povede Jerryja.
Jak miris tijela čuje se u Jerryjevu (Jerry Seinfeld) autu. George (Jason Alexander) ne može vjerovati svojim očima kada ugleda Susan (Heidi Swedberg) kako se drži za ruke s drugom ženom. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) ostane bez momka, a Jerry mora prodati auto jer smrad prožima sve oko sebe.

62.-63.ep - utorak 7. veljače
George (Jason Alexander) parkira očevo auto na mjestu za invalide, baš kako mu je savjetovao Kramer (Michael Richards). Nakon što se žena u kolicima ozlijedi, ljutiti ljudi unište auto. U bolnici se Kramer zaljubi i osjeti dužan kupiti nesretnoj ženi nova kolica. Georgeova oca (Jerry Stiller) uhite jer se parkirao na nedozvoljenom mjestu.
Jerry (Jerry Seinfeld) i George (Jason Alexander) dobiju zeleno svjetlo za Jerryja, seriju temeljenu na njihovim životima. Predsjednik NBC-ja, Russell Dalrimple (Bob Balaban) opsjednut je Elaine (Julia Louise-Dreyfus). George je opsjednut bijelom točkicom na usni i grožđicama koje je uzeo glumac koji glumi Kramera (Michael Richards).

64.-65.ep - srijeda 8. veljače
Počinju probe za snimanje pilot emisije. Russellova (Bob Balaban) opsesija utječe na njegov posao. George (Jason Alexander) pita televizijskog Kramera (Michael Richards) gdje su grožđice. Pravi Kramer mora sam riješiti problem s cijevima. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) istražuje vlasnika restorana. George dobije rezultate biopsije bijele točkice. Elaine nalazi Mortyjev novčanik u Jerryjevu (Jerry Seinfeld) dvosjedu. Svi iz protekle sezone komentiraju pilot epizodu i smatraju da je izvrsna. Kada Russell nestane, sudbina serije je u rukama novog šefa koji je uvjeren da Jerry ne zna glumiti.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju