Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

75.ep - ponedjeljak 5. ožujka
George (Jason Alexander) prelazi na drugu religiju kada mu zaprijeti opasnost da će ga djevojka ostaviti zbog religijskih razloga. Jerry (Jerry Seinfeld) kod djevojke nalazi tubu kreme te glumi bolest kako bi shvatio čemu krema služi. Zatim zamoli Elaine (Julia Louise-Dreyfus) da pita svoga momka. Kramer (Michael Richards) upozna sestru u Georgeovoj novoj crkvi koja se zaljubi u njega.

76.ep - utorak 6. ožujka
Kada Elaine (Julia Louise-Dreyfus) zatreba toaletni papir, žena u susjednoj kabini ne želi joj dati komad. Žena je Jerryjeva (Jerry Seinfeld) djevojka čiji glas Kramer (Michael Richards) prepozna sa seksi telefona. Elainein momak čije lice ona obožava odvede Georgea (Jason Alexander) i Kramera na uspinjanje po stijenama. Nakon nesreće, Elaine nije sigurna da će mu lice biti isto.

77.ep - srijeda 7. ožujka
Društvo kupuje poklone za večeru. Jerry (Jerry Seinfeld) i Elaine (Julia Louise-Dreyfus) zaustave se u slastičarnici kako bi kupili kolač, ali zaborave ponijeti broj i dobiju kolač s dlakom. Kramer (Michael Richards) i George (Jason Alexander) pokušaju uzeti vino, ali stvari se zakompliciraju ...


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju