Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

32.ep - ponedjeljak 5. prosinca
Nakon što mu se susjed Martin pokuša ubiti, Jerry (Jerry Seinfeld) se u bolnici upozna s njegovom djevojkom Ginom. Vidovnjak upozori Georgea (Jason Alexander) da odgodi put na Kajmanske otoke, ali ne otkrije zašto. Jerry se zabrine kada ga Martinov prijatelj Newman vidi s Ginom (Gina Gallego). Elaine (Julia Louise-Dreyfus) mora postiti zbog rendgenskog zračenja te počinje halucinirati od gladi.

33.ep - utorak 6. prosinca
Jerry (Jerry Seinfeld) i Elaine (Julia Louise-Dreyfus) organiziraju spoj za George (Jason Alexander) i Elaineinu prijateljicu te čekaju rezultate. Iako su jedno drugom obećali da će se izvještavati o događajima, to se ne dogodi. Osim toga, dolazi do problema s oštećenim prezervativom.

34.ep - srijeda 7. prosinca
Jerry (Jerry Seinfeld) upozna Keitha Hernandeza i želi ostaviti dobar dojam. U međuvremenu, George (Jason Alexander) ne želi da ga izbrišu iz kompjutora na Zavodu za zapošljavanje pa im kaže da će dobiti posao u tvrtki Vandelay Industries čije je sjedište u Jerryjevu stanu. Kramer (Michael Richards) i Newman (Wayne Knight) mrze Keitha Hernandeza otkada je navodno pljunuo na njih. Keith pita Jerryja je li Elaine (Julia Louise-Dreyfus) slobodna. Zatim ga ostavi na cjedilu i ode van s Elaine.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju