Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

129.-130.ep - ponedjeljak 4. lipnja
Jerry (Jerry Seinfeld) uz pomoć Elaine (Julia Louise-Dreyfus) pokušava dokazati da prodavač nije u pravu. Georgeu (Jason Alexander) je stigao nepoželjni gost. Osim toga, on naiđe na parkirno mjesto za koje mora plaćati samo 75 dolara mjesečno. Kramer (Michael Richards) ga odluči uzeti.
George (Jason Alexander) postaje Steinbrennerov ljubimac kada s njim podijeli calzone s patlidžanom. Kramer (Michael Richards) bjesni jer mora nositi odjeću izravno iz sušila. Jerry (Jerry Seinfeld) smatra da Elainenin (Julia Louise-Dreyfus) novi dečko hoda s njom iako je nikada nije pozvao na spoj. On kaže Jerryju da će mu iz Kanade donijeti kubanske cigare.

131.-132.ep - utorak 5. lipnja
George (Jason Alexander) ne čuje detalje vezane uz važan projekt. Peterman želi da Elaine (Julia Louise-Dreyfus) na aukciji kupi Kennedyjeve palice za golf. Iako joj je gornja granica bila 10,000 dolara, Elaine se počne natjecati za palice sa starom neprijateljicom Sue Ellen i potroši više nego što je smjela. Kramer (Michael Richards) i Newman namjeravaju otići u Michigan i prodati prazne boce. Jerry (Jerry Seinfeld) odnese auto svome mehaničaru koji pretjeruje u njegovanju automobila. Elaine se nađe s Jerryjem kako bi uzela palice za golf iz njegova auta, ali ukrade ih Jerryjev mehaničar.

133.-134.ep - srijeda 6. lipnja
Nakon što George (Jason Alexander) dobaci komentar jednom paru, Jerry (Jerry Seinfeld) i Elaine (Julia Louise-Dreyfus) samo čekaju njihovu rastavu. Elaine ima novu frizuru i ponovno počne voziti. Kramer (Michael Richards) opet počne nositi traperice. No one su toliko uske da ih više ne može skinuti. George se osjeća krivim što se zbog njega raspao jedan brak i želi popraviti štetu. Jerry i Elaine žele ga spriječiti u tome. Kada David vrati Georgeu istom mjerom pred Susan (Heidi Swedberg), ona kaže da mora razmisliti o nekim stvarima i on se ponada da će ga ostaviti.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju