Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

17.ep - ponedjeljak 31. listopada
Nakon Georgeove (Jason Alexander) bezazlene primjedbe u restoranu, radnik Antonio izgubi posao. U strahu da bi mu se htio osvetiti, George mu se odlazi ispričati. Antonio pri tom izgubi i svoju mačku. U međuvremenu, Elaine (Julia Louise-Dreyfus) je ljuta što mora zabavljati Eddieja koji je došao provesti vikend u New Yorku.

18.ep - utorak 1. studenog
Fizikalna terapija ispadne bolna za Jerryja (Jerry Seinfeld) kada čarvljanje s liječnikom dovede do nesporazuma. Jerry s pomoću prijatelja, stomatologa Royja pokušava osigurati pokriće troškova za Georgeovu (Jason Alexander) i Elaineinu (Julia Louise-Dreyfus) terapiju. No zbog prijevare Roy bi mogao izgubiti dozvolu za rad. George postaje paranoičan u vezi muškaraca. Kramer (Michael Richards) misli da je vidio DiMaggia.

19.ep - srijeda 2. studenog
Georgeova (Jason Alexander) veza s bivšom djelatnicom Porezne uprave mogla bi riješiti Jerryjeve probleme. No kada George prekine s njom, ona želi znati zašto. On joj kaže istinu I to nakon što joj je predao Jerryjeve porezne dokumente. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) misli da previše viđa Kramera (Michael Richards) jer on hoda s njezinom cimericom. George pokuša vratiti Jerryjeve dokumente no sazna da mu je bivša djevojka otišla na liječenje od depresije.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju