Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

100.ep. - ponedjeljak 30. travnja
Jerry Seinfeld pokazuje najbolje scene. Sjetit ćemo se opet kako je bilo Jerryju kada je izlazio s Miss Rhode Islanda, a kako mu je bilo s Kineskinjom. Vidjet će se opet kako se Kramer (Michael Richards) potukao na golf terenu i kako je George (Jason Alexander ) izgledao s tupeom.

101. - 102. ep. - utorak 1. svibnja
Jerry Seinfeld pokazuje najbolje scene koje su zabavljale gledatelje tijekom. Jerry i njegovi prijatelji će se tako prisjetiti svih svojih dogodovština. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) pokušava homoseksualca pretvoriti u heteroseksualca. George (Jason Alexander ) nosi tupe te otkriva da je žena s kojom ju je Kramer spojio, ćelava. Kramer (Michael Richards) ponudi beskućniku kinesku hranu te nađe posao u policiji za 50 $. Jerry počinje hodati s policajkom no ona želi da se on podvrgne detektoru laži jer mu ne može vjerovati da ne gleda seriju Melrose Place.

103. - 104. ep. - srijeda 2. svibnja
Elaineina (Julia Louise-Dreyfus) prijateljica fizioterapeutkinja koju Jerry (Jerry Seinfeld) svaki put kada je vidi mora poljubiti, ima staromodnu frizuru i Jerry i Elaine traže mišljenje od Kramera. Jerryjeva baka želi da joj otvori bocu kečapa te ispriča priču o novcu koji je ujak Leo trebao dati sestri. Jerryjev otac želi uzeti novac koji im Leo duguje. Kramer (Michael Richards) stavlja slike stanara u hodniku zgrade i ubrzo se Jerry sa svim ženama u zgradi pri pozdravu počne ljubiti. Kada to prestane raditi, postaje antipatičan. Fizioterapeutkinja odlazi na skijanje s Elaine. Nakon toga iskrca je tri ulice od stana i Elaine ozlijedi ruku dok nosi opremu no ne može dobiti terapiju. Jerry ima dokaz o ujakovu nepoštenju.
Vratar u zgradi gospodina Pitta uzrokuje probleme Jerryju koji je samo htio biti srdačan. Kramer opljačka Georgea na ulici za neke Njemačke turiste. Georgeov otac živi s njim i George (Jason Alexander ) i Kramer (Michael Richards) ugledaju njegove grudi. Kramer izumi novo donje rublje za muškarce koje rješava taj problem.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju