Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

1.ep - ponedjeljak 3. listopada
Na putovanju za Laming, Jerry (Jerry Seinfeld) je upoznao djevojku Lauru (Pamela Brüll). Nakon nekog vremena Laura se javlja da stiže u New York i da ga želi vidjeti. Jerry je uvjeren da Laura želi romantičan provod, ali George (Jason Alexander) se ne slaže i tvrdi da djevojka samo želi biti pristojna. Nakon što njihovu svađu u omiljenom kafiću čuje konobarica Claire (Lee Garlington), odmah se složi s Georgeom. Jerryjev susjed Kessler predloži da će porazgovarati s Laurom i pokušati otkriti njezine namjere.

2.ep - utorak 4. listopada
Jerry Seinfeld, stand-up komičar i njegova bivša djevojka Elaine (Julia Louise-Dreyfus) pristanu biti pratnja jedno drugom na nadolazećim društvenim događajima. Na rođendanskoj zabavi Elaineine prijateljice, Jerry ugleda zgodnu i mladu odvjetnicu Vanessu (Lynn Clark). Na žalost, djevojka ode prije nego što Jerry sazna kako se zove. Iako zna da može pitati Elaine, on to ipak ne učini misleći da bi se mogla uzrujati što ga zanima druga žena.

3.ep - srijeda 5. listopada
Jerry (Jerry Seinfeld) odlazi na put i Elaine (Julia Louise-Dreyfus) se na nekoliko dana preseli u njegov stan kako bi se odmorila od cimerice. Kada se Jerry vrati s puta, otkriva da mu je stan opljačkan i posluša Georgeov (Jason Alexander) savjet da mora potražiti novi.
Kada ugleda stan koji mu je George preporučio, odluči se preseliti i Elaine, koja također traži stan, prepustiti stari.

4.ep - četvrtak 6. listopada
Jerry dolazi u stan i nalazi susjeda Kramera kako razgovara s Joelom (Kevin Dunn), njegovim poznanikom iz djetinjstva. Iako ga Jerry baš i ne voli, osjeća se obveznim viđati ga i družiti se s njim.
Nakon što se opet nevoljko dogovori za izlazak, Jerry pokuša otkriti način na koji bi raskinuo neželjeno prijateljstvo.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju