Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

123.-124.ep - ponedjeljak 28. svibnja
Elaine (Julia Louise-Dreyfus) ugleda bicikl kakav bi htjela, ali povrijedi vrat kada ga pokuša spustiti sa zida. U boli obeća da će ga pokloniti onome tko joj pomogne. Kramer (Michael Richards) se pokaže kao junak dana i on želi bicikl. George (Jason Alexander) je ljut kada Susanini (Heidi Swedberg) rođaci daju ime djetetu koje je on namjeravao dati svom prvorođencu. On ih očajnički moli da razmisle o drugom imenu. Kramer se dogovori s Jerryjem (Jerry Seinfeld) da će Jerry paziti što mu on odnosi iz kuhinje. Jerry želi znati zašto njegova djevojka nosi istu haljinu svaki put kada izađu van.
Jerry (Jerry Seinfeld) iznenadi roditelje te im kupi novi Cadillac. Kramer (Michael Richards) sada zna koliko on zarađuje i uvjeren je da će se Jerryjev odnos s roditeljima promijeniti. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) je opet zainteresirana za Jerryja. George (Jason Alexander) se dvoumi oko zaruka kada mu Elainina prijateljica kaže da bi ga mogla povezati s Marisom Tomei.

125.-126.ep - utorak 29. svibnja
Kramer (Michael Richards) se i dalje poigrava s tipom iz kabelske. George (Jason Alexander) je opsjednut Marisom i Susan (Heidi Swedberg) to počne primijećivati. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) nazove Jerryja (Jerry Seinfeld) i kaže mu da mu se želi pridružiti na Floridi. Elaine nabavi Georgeu Marisin broj i sada mu još samo treba alibi. No susret ne pođe po planu i Susan misli da je on vara s Elaine. Mortyjeva jedina šansa da ga ne izbace iz društva jest žena kojoj je Jerry ukrao kruh. No ona ga se ne sjeti. Bar ne odmah. Tip iz kabelske je poražen...

127.-128.ep - srijeda 30. svibnja
Susanina (Heidi Swedberg) cimerica s fakulteta Sally Weaver preda Jerryju (Jerry Seinfeld) paket s kojim mora biti jako pažljiv. On besprijekorno odradi posao, ali pri tome izgubi svoj paket. Frank kaže Georgeu (Jason Alexander) da će njegovu sobu pretvoriti u sobu za biljar. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) kaže Franku za tipa kojeg je vidjela u Toskani koji mu nevjerojatno nalikuje i Frank kaže da je to najvjerojatnije njegov rođak.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju