Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

29.ep - ponedjeljak 28. studenog
Jerry (Jerry Seinfeld) je nenamjerno uzrokovao nezgodu Elaineina (Julia Louise-Dreyfus) momka. Elaine nađe Georgeu (Jason Alexander) posao pa joj on kupi poklon: džemper od kašmira za osamdeset pet dolara. Džemper ima malu mrlju i zbog toga mu je cijena snižena. Elaine mu ga vrati pa ga George pokloni spremačici kako ne bi otkrila da su se seksali na njegovu stolu. Zatim dobije otkaz.

30.ep - utorak 29. studenog
Elaine (Julia Louise-Dreyfus), Jerry (Jerry Seinfeld), Kramer (Michael Richards) i George (Jason Alexander) dožive neobično iskustvo u podzemnoj željeznici: George upozna lijepu ženu i zaboravi da je krenuo na razgovor za posao; Jerry zaspe i probudi se pokraj golog debeljka te započne razgovor s njim; Elaine krene na lezbijsko vjenčanje i vlak se zaustavi usred tunela; Kramer čuje korisnu informaciju dok ide platiti šesto dolara prometnih kazni.

31.ep - srijeda 30. studenog
Kramer (Michael Richards) se pridruži Klubu polarnih medvjeda. Jerry (Jerry Seinfeld) nabavi jedan od Kramerovih (Michael Richards) aparata s bombonima zbog kojih se Elaine (Julia Louise-Dreyfus) ne prestaje smijati nastupu Georgeove (Jason Alexander) djevojke. Kramer ima ideju za novi dezodorans koji će mirisati na plažu te predloži George da preduhitri djevojku i prvi prekine s njom. Aparat s bombonima pokaže još jedan nevjerojatan učinak.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju