Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

72.ep - ponedjeljak 27. veljače
George (Jason Alexander) nije siguran je li imao uspješan razgovor za posao ili ne, pa odluči otići u ured i glumiti zaposlenika dok je šef na odmoru. Jerry (Jerry Seinfeld) se nećka hoće li otpustiti starog frizera čak i kada ga jako loše ošiša. Kramer (Michael Richards) dogovori Jerryju termin kod svog frizera. Jerryjev frizer je sumnjičav.

73.ep - utorak 28. veljače
Elaine (Julia Louise-Dreyfus) upozna muškarca koji je savršen osim što ima ime ozloglašenog ubojice. Jerry (Jerry Seinfeld) je frustriran kada ne može natjerati djevojku koja je maserka da ga izmasira, a čak je i Kramer (Michael Richards) njezina mušterija. George (Jason Alexander) misli da ga Jerryjeva djevojka ne voli pa se previše trudi da ga zavoli. No njegova cura nije sretna.

74.ep - srijeda 29. veljače
Jerry (Jerry Seinfeld) pomaže Georgeu (Jason Alexander) da očisti mrlju i nagovori Elaine (Julia Louise-Dreyfus) da ide kući podzemnom željeznicom te joj da TV vodič Georgeova oca. Elaine zatim upozna čudnog muškarca opsjednutog televizijom. George upozna djevojku koju dovede u kuću svojih roditelja te joj kaže da je njegov.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju