Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

41.ep - ponedjeljak 26. prosinca
Elaine (Julia Louise-Dreyfus) je u Europi pa Jerry (Jerry Seinfeld) zamoli Georgea (Jason Alexander) da zajedno odu u L. A. gdje će Jerry nastupiti. U međuvremenu se u Los Angelesu Krameru nabacuje glumica koja nije radila od 1934. Kramer (Michael Richards) upozna djevojku na audiciji i preda joj svoj scenarij u kojem mladu djevojku netko zadavi. Jerry zaboravi neke nove šale, a George tjera spremačicu Lupe (Dyana Ortelli) da mu pospremi krevet kako on želi. Tijekom nastupa, George uznemiri neke goste i Jerry doživi fijasko.

42.ep - utorak 27. prosinca
Jerry (Jerry Seinfeld) i George (Jason Alexander) pokušaju kontaktirati policiju kako bi im rekli da je Kramer nevin. Kramer (Michael Richards) ne zna da ga traži policija. Jerry i George se voze policijskim autom. Policajac se ubrzo zaustavi, uhiti kriminalca i smjesti ga pokraj Jerryja i Georgea. Oni ga zatim zamole za savjet. Sve jedinice se potom pozivaju u Kramerovu zgradu. Jerry i George ne zatvore vrata auta i kriminalac pobjegne. Kramer je na ispitivanju. Nakon što je nađena još jedna žrtva, Kramera puštaju. Jerry i George žele znati hoće li se vratiti u New York.

43.ep - srijeda 28. prosinca
Direktori televizije NBC zamole Jerryja (Jerry Seinfeld) da osmisli ideju za humorističnu seriju. George (Jason Alexander) odluči postati scenarist, ali ništa mu ne pada na pamet. Kramer (Michael Richards) zamijeni radar detektor za kacigu. Dok čekaju sastanak s direktorima NBC-a, George i Jerry (Jerry Seinfeld) upoznaju Joea Davolu, pisca i ''luđaka'' koji ide kod istog psihijatra kao i Elaine (Julia Louise-Dreyfus).
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju