Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

85.ep - ponedjeljak 26. ožujka
Svi odlaze k Hamptonovima vidjeti dijete i uživati u vikendu. Georgeova (Jason Alexander) djevojka je u toplesu i svi vide njezine grudi prije njega. Svima je dijete jako antipatično. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) se zbuni kada zgodni liječnik kaže da je prelijepa, a kasnije isto kaže i za dijete. Jerryjeva (Jerry Seinfeld) djevojka vidi Georgea golog. Ne u izdanju kakvom bi on htio.

86.ep - utorak 27. ožujka
George (Jason Alexander) shvaća da mora uvijek činiti suprotno od onog što želi. Ubrzo sve krene nabolje: nađe djevojku, dobar posao i iseli se od roditelja. No Elaine (Julia Louise-Dreyfus) nema sreće. Kramer (Michael Richards) promovira svoju knjigu. Rachel želi prekinuti s Jerryjem (Jerry Seinfeld). Elaine shvati da je zamijenila mjesto s Georgeom.

87.ep - srijeda 28. ožujka
Jerry (Jerry Seinfeld) ima spoj s Miss Rhode Islanda. Treba im pratnja i pokaže se da Kramer (Michael Richards) ima slobodnog vremena. Nakon korisnog savjeta, djevojka zaposli Kramera kao osobnog trenera. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) pokušava dobiti posao u Doubledayju. No ne uspije dobiti onaj koji je htjela, nego postane osobna asistentica direktora koji voli bijele čarape. Zbog novog posla pati njezin privatni život.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju