Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

147.-148.ep - ponedjeljak 25. lipnja
George (Jason Alexander) se ne može sjetiti što da uzvrati na Reillyjevu primjedbu. Sjeti se, no prekasno. Jerry (Jerry Seinfeld) kupi novi teniski reket od navodnog profesionalca. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) i Kramer (Michael Richards) raspravljaju o predloženim filmovima u videoteci. Elaine više voli Vincentove prijedloge. On više voli Geneove ili svoje prijedloge. Gleda posljednji film koji je izabrao i zabrine se što bi bilo kad bi proveo ostatak života u komi.

149.-150.ep - utorak 26. lipnja
Krameru (Michael Richards) se ne da čekati do pomicanja sata pa ga sam pomakne sat vremena unaprijed. Mike, koji je nekoć nazvao Jerryja (Jerry Seinfeld) folirantom, postane kladioničar. Elaineina (Julia Louise-Dreyfus) kolegica Peggy zove je Susie. George (Jason Alexander) se veseli Steinbrennerovu balu. Nada se da će se moći hvaliti svojom visokom plavokosom djevojkom i da će slavodobitno ući. No ona mu kaže da moraju razgovarati, na što on pobjegne.

151.-152.ep - srijeda 27. lipnja
Neka žena zamijeni Georgea (Jason Alexander) sa svojim dečkom Neilom, koji izgleda isto kao George. To privuče Georgeovu pozornost i on poželi upoznati Neila. Jerry (Jerry Seinfeld) ide na Floridu pomoći roditeljima pri selidbi. Kramer (Michael Richards) ga zamoli da ode kod njegova prijatelja po Kubance i da mu majicu. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) ode s dečkom gledati Engleskog pacijenta. Njoj se film ne svidi zbog čega postane omražena i izgubi dečka.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju