Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

13.ep - ponedjeljak 24. listopada
Jerry (Jerry Seinfeld), Elaine (Julia Louise-Dreyfus) i George (Jason Alexander) sjede u restoranu. U jednom trenutku, George pomisli da da ima srčani udar te ga oni hitno odvode u bolnicu. George je uvjeren da će umrijeti, ali ga liječnik utješi i kaže mu da nije imao srčani udar. Ipak, morat će obaviti jednu operaciju: morat će izvaditi krajnike!

14.ep - utorak 25. listopada
Dok sami gledaju televiziju, Jerry (Jerry Seinfeld) i Elaine (Julia Louise-Dreyfus) sjećaju se dana kada su bili zaljubljeni par. Nakon što su postavili nova pravila zbog očuvanja prijateljstva, oboje zaključe da se opet mogu seksati.
No kada za to sazna George (Jason Alexander), sa sigurnošću kaže Jerryju da im takva veza ne može funkcionirati.

15.ep - srijeda 26. listopada
Elaine (Julia Louise-Dreyfus) mora organizirati zabavu povodom rođenja djeteta za kolegicu s fakulteta Leslie koja je ujedno i bivša Georgeova (Jason Alexander) djevojka. Budući da će biti na putu, Jerry (Jerry Seinfeld) prepusti Elaine svoj stan. Iako je od njihova prekida prošlo već nekoliko godina, George još zamjera Leslie što ga je prolila čokoladom i potom ga ostavila zbog drugog.

16.ep - četvrtak 27. listopada
Prije odlaska u kino, Jerry (Jerry Seinfeld), George (Jason Alexander) i Elaine (Julia Louise-Dreyfus) svrate u popularni kineski restoran. No otkrivaju da je prepun pa im preostaje samo da čekaju. George želi nazvati djevojku Tatianu te se uzruja jer zbog drugog gosta nikako ne može doći do telefona.
Elaine je sve gladnija i sve je više živciraju gosti koji dobivaju stol prije njih. Kako bi testirali njezinu glad, Jerry i George ponude joj 75 dolara da pojede hranu s nečijeg stola. Kada ga pitaju zašto se toliko grize što ne može nazvati Tatianu, George prizna prijateljima da je otišao iz njezina stana usred intimnog trenutka.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju