Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

170.ep - ponedjeljak 23. srpnja
Zbog nedavnih pljački, Jerry (Jerry Seinfeld) ne želi pustiti neznanca u zgradu, no situacija postaje čudna kad sazna da mu je to susjed. Kramer (Michael Richards) kupuje sef da zaštiti svoje dragocjenosti, ali Jerry stalno pronalazi ključeve. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) počne izlaziti s tajanstvenim muškarcem za kojeg sumnja da je ili oženjen ili superjunak. Istodobno, Georgeova cura ne dopušta mu da prekine s njom, unatoč njegovim brojnim pokušajima.

171.-172.ep - utorak 24. srpnja
Jerry (Jerry Seinfeld) kupuje svom tati ručno računalo od 200 $ za rođendan. George (Jason Alexander) dobiva poruku od Susaninih roditelja. Jerry i George raspravljaju o rasi Elaininog novog dečka i to je zainteresira. George nazove Susanine roditelje; zaklada organizira domjenak za vikend, ali George ne može doći, mora kupiti kuću u Hamptonsu. Kramer (Michael Richards) objavljuje da odlazi u mirovinu, faca iz Hollywooda je zainteresirana za njegovu knjigu o stolićima. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) pronalazi dokaz koji je navodi na pomisao da je njezin novi dečko crnac. Susanini roditelji vide Georgea na ulici u vrijeme kad je trebao biti u Hamptonsu. Jerry se rano ujutro budi kod roditelja i daje tati ručno računalo od «50 $» koje ima brojne funkcije osim kalkulatora.

173.-174.ep - srijeda 25. srpnja
Kramer (Michael Richards) je češće nego inače u Jerryjevom (Jerry Seinfeld) stanu. Jerry zatekne ujaka Lea kako krade u dućanu. George (Jason Alexander) u kupaonicu ponese veliku knjigu. Kramer i Newman planiraju realizirati Kramerovu ideju uvođenja rikši u grad. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) je na godišnjoj Petermanovoj zabavi, gdje svi željno iščekuju hoće li ponovno plesati i kad. Na kraju se napije i pohvata se na stolu s nekim tipom.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju