Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

53.ep. - ponedjeljak 23. siječnja
Elaine (Julia Louise-Dreyfus) se osramoti kada nenamjerno pokaže previše na čestitki za Božić koju je poslala svima koje poznaje. Jerry (Jerry Seinfeld) ima spoj s manekenkom iz aviona no ona ga ubrzo ostavi zbog parfema. George (Jason Alexander) pokuša opet hodati sa Susan (Heidi Swedberg). Kada shvati da je to pogreška, namiriše se Jerryjevim parfemom. Kramer (Michael Richards) dobije ponudu za snimanje škakljive reklame za donje rublje.

54.ep. - utorak 24. siječnja
Jerry (Jerry Seinfeld) pokuša odraditi nastupe i stići u kino pogledati fim s društvom. George (Jason Alexander) čeka u krivom redu za karte. George, Elaine (Julia Louise-Dreyfus) i Kramer (Michael Richards) odluče ići u drugo kino. Kramer čeka Jerryja ali mu se jedu hrenovke. Jerry odlazi svima reći da neće stići u kino, ali ondje nema nikoga. Zbog niza komičnih pogrešaka, nitko (osim Kramera) neće gledati film koji su htjeli pogledati.

55.ep. - srijeda 25. siječnja
George (Jason Alexander) upozna odvjetnicu koja smatra da je on jako duhovit. Zbog toga George zamoli Jerryja (Jerry Seinfeld) da ne bude duhovit pred njom, ali njoj se to svidi. Kramer (Michael Richards) se ranije vrati iz bejzbolskog kampa gdje je slučajno udario Mickeyja Mantlea. Kada mu se pisma pomiješaju s Jerryjevim. Babu (Brian George) završi u zatvoru jer nije produljio vizu. Jerry pokušava dovesti odvjetnika da mu pomogne, ali Babua ipak deportiraju zbog Georgeove iskrenosti. Dostavljač želi tužiti Elaine (Julia Louise-Dreyfus).
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju