Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

117.-118.ep - ponedjeljak 21. svibnja
George (Jason Alexander) pokušava sakriti od Susan pin svoga računa. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) zbuni čovjek kojeg je jednom upoznala na zabavi i s kojim je razgovarala desetak minuta. Problem je, naime, u tome što je se on ne sjeća. Larry se naljuti kada pomisli da mu se Jerry (Jerry Seinfeld) izruguje.
Elaine (Julia Louise-Dreyfus) ima karte za izložbu povijesnih kostima, ali shvati da nema prijateljica s kojima bi ju mogla posjetiti. Jerry (Jerry Seinfeld) joj predloži da povede Susan..

119.-120.ep - utorak 22. svibnja
Elaine (Julia Louise-Dreyfus) se dvoumi je li njezin momak vrijedan korištenja njenog omiljenog kontracepcijskog sredstva koje se prestalo proizvoditi. George (Jason Alexander) otkrije Susan (Heidi Swedberg) velečinu Jerryjevih traperica i tada započne svađa oko tajni, no kada se strasti stišaju George otkrije Susan još jednu Jerryjevu tajnu. Jerry (Jerry Seinfeld) sazna za to. Elaine traži prikladnog kandidata s kojim bi mogla spavati.
Kramer (Michael Richards) sudjeluje u otvorenju starog kina, te pazi na prijatelja Lloyda, koji se oporavlja od živčanog sloma. Lloyd ima kineske žvakače gume i Kramer inzistira da ih svi probaju. George (Jason Alexander) misli da mu je prodavač vratio manje novca, te susretne bivšeg susjeda koji je imao živčani slom i njegovu kćer.

121.-122.ep - srijeda 23. svibnja
Elaine (Julia Louise-Dreyfus) hoda sa saksofonistom koji je vrijedan njezina kontracepcijskog sredstva, ali nije voljan ''sve činiti''. Jerry (Jerry Seinfeld) kaže članu njegova benda da su on i Elaine vrući par. Susanini (Heidi Swedberg) roditelji večeraju prvi put s obitelji Costanza. Obje obitelji opsjednute su raženim kruhom koji nije poslužen s jelom. Elainenin momak napiše pjesmu o njihovoj vezi koja ima veliki utjecaj na njegovu karijeru. Jerry se uspije domoći raženog kruha.
Kramer (Michael Richards) se sprijatelji s nosačem palica koji mu pomaže da popravi svoju igru. Georgeovi (Jason Alexander) šefovi razmišljaju o tomu da ga unaprijede jer ujutro dolazi prije svih i uvijek ostaje zadnji. No oni ne znaju da on samo ostavlja svoje auto na parkiralištu. On i Susan (Heidi Swedberg) odlaze na sjever u kolibu njezinih roditelja.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju