Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

26.ep - ponedjeljak 21. studenog
Jerryjev (Jerry Seinfeld) um i libido igraju šah dok on pokušava odlučiti hoće li i dalje ostati u vezi s manekenkom s kojom ima dobar seks. George (Jason Alexander) hoda s ženom s velikim nosom, no nakon Kramerove (Michael Richards) primjedbe ona odlazi operaciju. Dolazi do komplikacija. Kramer zamoli Elaine (Julia Louise-Dreyfus) da mu pomogne vratiti jaknu.

27.ep - utorak 22. studenog
Jerry (Jerry Seinfeld) i Elaine odlaze na zabavu s Georgeom (Jason Alexander) i međusobno si signaliziraju kako bi se izvukli iz dosadnih razgovora. Poslije ih George ostavi i ode sa svojom kolegicom. Jerry i Elaine (Julia Louise-Dreyfus) moraju biti na zabavi dok Kramer (Michael Richards) ne dođe po njih. Domaćin na kraju prihvati Jerryjevu ponudu da svrati u njegov stan. George mora platiti cijenu zbog avanture s kolegicom. Na kraju pokuša nešto ukrasti u ljekarni koja mu duguje deset dolara.

28.ep - srijeda 23. studenog
Jerryju (Jerry Seinfeld) je ukraden auto i lopov se javlja na njegov telefon. George (Jason Alexander) odluči raditi dodatni posao: pomicati auta s jedne strane ceste na drugu. No to se pretvori u pravu prometnu katastrofu. Kramer (Michael Richards) ima priliku izgovoriti jednu rečenicu u filmu Woodyja Allena. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) dosadi 66-godišnji momak i kada poželi prekinuti s njim, on doživi infarkt.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju