Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

69.ep - ponedjeljak 20. veljače
George (Jason Alexander) dobije izvrsno parking mjesto koje postaje meta. Kramer (Michael Richards) misli da je naišao na proizvod genetskog inženjeringa. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) i Jerry (Jerry Seinfeld) su napeti zbog religijskih obveza prema djetetu čiji će biti kumovi.

70.ep - utorak 21. veljače
Jerry (Jerry Seinfeld) se zaljubi u sutkinju na teniskom turniru. Potom sazna da je gluha. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) ne komunicira s vozačem limuzine. George (Jason Alexander) želi iskoristiti Jerryjevu djevojku da čita s usana njegove bivše djevojke kako bi saznao što o njemu govori. Kada mu Kramer (Michael Richards) sve prevede, George upadne u još veću nevolju. Kramer postaje sakupljač lopte na US Open-u baš kada se Monica Seleš vratila na terene.

71.ep - srijeda 22. veljače
Kada se počnu debljati, Jerry (Jerry Seinfeld) i Elaine (Julia Louise-Dreyfus) sumnjaju da je Kramer (Michael Richards) loše investirao u trgovinu s nemasnim jogurtom. Jerry nesvjesno opsuje, a Maryedithin sin Matthew ponovi psovku. Više puta. George (Jason Alexander) sretne starog školskog prijatelja koji ga navodno pokušava poniziti.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju