Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

88.ep - ponedjeljak 2. travnja
Elainein (Julia Louise-Dreyfus) šef želi posebnu olovku i ona mu je pokuša nabaviti u trgovini u kojoj radi prodavač zaljubljen u nju. George (Jason Alexander ) i njegova djevojka donesu Elaine salatu za jelo. George poslije posebno naglasi da ju je on kupio.

89.ep - utorak 3. travnja
Jerry (Jerry Seinfeld) kaže da mu se upucavala prijateljica i Elaine (Julia Louise-Dreyfus) želi provjeriti tu tvrdnju. No zabunom porazgovara s njezinim dečkom. Elainein šef jede čokoladicu Snickers s nožem i vilicom i ubrzo ga svi kopiraju. George (Jason Alexander )misli da mu je konobarica pokazala srednji prst. Jerryja baca zahvalnicu (što nije smio učiniti) i unovči stare čekove svoje bake. Na putu za studio, Georgu netko opet pokaže srednji prst.

90.ep - srijeda 4. travnja
Jerry (Jerry Seinfeld) i Elaine (Julia Louise-Dreyfus) ugledaju Georgeova oca, ali mu se ne jave. Jerry izlazi s Kineskinjom. Kramer (Michael Richards) se zabrine za svoje spermatozoide te odlazi u kliniku za oplodnju. Elaine uništi novu vezu prijateljici Noreen. Jerry otkriva da je Kineskinja Židovka i da živi na Long Islandu. George (Jason Alexander ) je shrvan jer mu se roditelji rastaju.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju