Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

153.-154.ep - ponedjeljak 2. srpnja
Nakon što se Tim Whatley preobrati na judaizam, Jerry (Jerry Seinfeld) posumnja da se obratio samo da bi mogao pričati viceve o Židovima. Kramer (Michael Richards) i Jerry pozovu dvije djevojke na spoj, ali ne mogu odlučiti tko će izlaziti s kojom. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) pomaže prijateljima da usvoje dijete, ali dobije više nego što je očekivala. George (Jason Alexander) ne zna što da misli o činjenici da njegova djevojka stalno rabi frazu Bla-bla-bla.

155.-156.ep - utorak 3. srpnja
George (Jason Alexander) čuva torbu turista koji se nikad ne vrati, pa počne nositi njegovu odjeću. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) kaže da su priče koje je prodao Petermanu uvrštene u knjigu. Kramer (Michael Richards) odlazi na potpisivanje knjige i tvrdi da je on pravi Peterman. George postane turist iz Arkansasa kad upozna lijepu ženu iz turističkog ureda na ulici.

157.-158.ep - srijeda 4. srpnja
Kramer (Michael Richards) otkrije da je maslac učinkovitiji od svih pjena za brijanje, no stvari izmaknu kontroli kad ga počne mazati po tijelu. George (Jason Alexander) iskorištava to što ga poslodavac smatra hendikepiranim. Jerryja (Jerry Seinfeld) živcira što Kenny Bania (Steve Hytner) doživljava uspjeh tako što uvijek nastupa nakon njega. U međuvremenu, Elainin povratak iz Europe s Davidom Puddyjem (Patrick Warburton) pretvara se u noćnu moru.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju