Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

38.ep - ponedjeljak 19. prosinca
Kramer (Michael Richards) pozira za sliku za kojom poludi stariji bračni par. George (Jason Alexander) smatra da mora nešto kupiti kada s Jerryjem odlazi u umjetnički studio njegove nove djevojke. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) nosi neprikladnu bejzbolsku kapu na Yankee stadionu i ne želi je skinuti. Jerry sazna da mu je nova djevojka plagijator kada riječi koje je napisala u pismu čuje na televiziji.

39.ep - utorak 20. prosinca
Kramer (Michael Richards) kaže Jerryju (Jerry Seinfeld) da mu je prijatelj Mike rekao da je folirant. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) posudi Jerryjevo auto no kada ono počne proizvoditi čudne zvukove, ona izmisli nevjerojatnu priču. George (Jason Alexander) se posvađa s Mikeom zbog parkirnog mjesta pred Jerryjevom zgradom.

40.ep - srijeda 21. prosinca
Kramer (Michael Richards) se previše miješa u Jerryjev (Jerry Seinfeld) život pa mu Jerry oduzme ključ. Kramer odluči otići u Kaliforniju i ispuniti svoj san o glumačkoj karijeri. Jerry preda ključeve Elaine (Julia Louise-Dreyfus) no kada mu zatrebaju, odlazi s Georgeom (Jason Alexander) u njezin stan. Ondje otkrivaju zanimljiv projekt. Kramer putuje u L. A. i dobije ulogu u epizodi popularne serije 'Murphy Brown'.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju