Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

82.ep - ponedjeljak 19. ožujka
Na putu za Pariz, Seinfeldovi privremeno borave kod sina. Jerry (Jerry Seinfeld) se vratio kući nakon tri tjedna i želi biti sam s djevojkom. George (Jason Alexander) pokušava izađi iz programa Big Brothera baš kada ga nagovore da uđe. Seinfeldovi izbjegavaju odlazak na večeru kod Georgeovih roditelja. Elainin (Julia Louise-Dreyfus) momak postaje neobično usredotočen na Jerryjeve roditelje i pokazuje im New York. Kramer se dogovori s Jerryjevim ocem da proda kabanice, George proda očevu odjeću prije njihova odlaska na putovanje.

83.ep - utorak 20. ožujka
Jerry (Jerry Seinfeld) i njegova djevojka mogu napokon biti malo sami u kinu. No ne uspiju pogledati Schindlerovu listu koju su došli vidjeti. Zato Newman vidi i film i njih. Seinfeldovi će zakasniti na put u Paris jer kasni dostava kabanica. George (Jason Alexander ) iskoristi to kao priliku da ''malog'' brata vrati ocu.

84.ep - srijeda 21. ožujka
Kramer (Michael Richards) hoda s Elaininom (Julia Louise-Dreyfus) kolegicom koja je izluđuje. Kramer je dovede na Jerryjev (Jerry Seinfeld) šou gdje ga ona neprestano prekida upadicama. Na nesreću u publici je i kritičar. George (Jason Alexander) se uspaničari kada tijekom rođendanske proslave sina njegove djevojke u stanu izbije požar.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju