Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

141.-142.ep - ponedjeljak 18. lipnja
Elainein (Julia Louise-Dreyfus) novi dečko Brett opsjednut je dizajnerskim pokućstvom i pjesmom Desperado. Jerry (Jerry Seinfeld) primijeti da se prodavač kišobrana koristi metodom koju je on izumio. Trgovac tvrdi da ju je izumio netko drugi. Jerry prima stotine čekova na 12 centa za svoje kratko pojavljivanje na japanskoj televiziji. Kramer (Michael Richards) upozorava Georgea (Jason Alexander) da je tvrtka za čišćenje sagova koju je unajmio zapravo paravan vjerskoga kulta. George je zaintrigiran i želi se obratiti, ali oni nisu zainteresirani. Kramer upozna japanske biznismene i odvede ih u grad. Zbunjuje ga tečajna lista. Brett donese Krameru veliku komodu i misli da je Jerry zavidan.

143.-144.ep - utorak 19. lipnja
Georgeova (Jason Alexander) djevojka ima infekcioznu mononukleozu pa on ne može spavati s njom šest tjedana. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) je upoznala liječnika koji ubrzo treba dobiti licenciju. Jerry (Jerry Seinfeld) pristaje nastupiti na danu profesionalne orijentacije u svojoj bivšoj srednjoj školi. Prvo ga zamijene nekim drugim, a zatim ga prekine vježba za slučaj požara. Kramer (Michael Richards) zapali cigaru u kafiću i istjeraju ga. Na ulici susretne druge koji imaju isti problem pa otvori salon za pušenje u svom stanu. Jerryjeva agentica ugovori mu nastup u školi. Od nedostatka seksa George postane pametniji. Elaine shvati da njezin dečko liječnik ne zna medicinu. Upotrijebi Georgeovu tehniku da mu pomogne pri učenju, ali se sama pretvori u idiota. Jerry ne zna čime da ispuni dvosatni nastup u školi.

145.-146.ep - srijeda 20. lipnja
Svi komentiraju Jerryjev (Jerry Seinfeld) ček bez pokrića koji je izložen u Marcelinovu dućanu. Preko Zaklade George (Jason Alexander) dobije priliku posjetiti ženski zatvor. Razočara se kad zatvor ne ispuni njegova očekivanja o ženskim zatvorima. Upozna zatvorenicu i pozove je na spoj. Uživa u slobodi koju mu pruža izlaženje sa zatvorenicom. Kramer (Michael Richards) nabavi novog ljubimca, pijetla kojega nazove Mali Jerry Seinfeld.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju