Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

9.ep - ponedjeljak 17. listopada
Iako ne može vjerovati da je stvarno zainteresirana za njega, George (Jason Alexander) ipak pozove Carol na drugi sudar. No kada odbije njezin poziv da nakon izlaska popiju kavu u njezinu stanu, uvjeren je da je uprskao šansu da je ikada više vidi. U međuvremenu, kada Jerry (Jerry Seinfeld) otkrije da Donna, djevojka s kojom izlazi, voli reklame koje on mrzi pita se treba li više izlaziti s njom.

10.ep - utorak 18. listopada
Nakon što stariji stanar umre u stanu iznad njegovog, Jerry (Jerry Seinfeld) uvjeri upravitelja da stan prepusti Elaine (Julia Louise-Dreyfus). No kada shvati da će ona moći pratiti svaki njegov korak, nije siguran želi li da mu ona bude susjeda.
U međuvremenu, George (Jason Alexander) odluči glumiti da je oženjen kako bi privukao slobodne djevojke.

11.ep - srijeda 19. listopada
Dok pretražuje kutiju punu stvari koje su pripadale Jerryjevom pokojnom ujaku, George (Jason Alexander) otkriva kip jednak onom koji je razbio kada je bio dječak. George želi iznenaditi svoje roditelje pa mu Jerry (Jerry Seinfeld) poklanja kip. U međuvremenu, Jerry zaposli mladog glumca Rayja da mu počisti stan dok je na putu. Kada se vrati s puta, oduševi se poslom koji je Ray obavio. Međutim kada ode k Rayju da bi mu se zahvalio, ugleda kip koji je obećao Georgeu. Nakon svađe, dogovore se da će se naći u kafiću kako bi saznali istinu o kipu.

12.ep - četvrtak 20. listopada
Nakon svađe sa šefom Rickom Levitanom (Fred Applegate), George (Jason Alexander) daje otkaz i zaklinje se da se nikada neće vratiti na posao. No nakon razgovora s Jerryjem (Jerry Seinfeld) o mogućnostima obavljanja drugih poslova, George se odluči vratiti u ured i pretvarati kao da se ništa nije dogodilo. U međuvremenu, Jerry nevoljko pristane odnijeti Kramerovu odjeću u praonicu zajedno sa svojom.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju