Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

94.ep - ponedjeljak 16. travnja
Prodavač uvjeri Georgea (Jason Alexander) da kupi auto koji je nekada vozio Jon Voight. Kramer pokuša spasiti postolarsku radnju no njegove dobre namjere ostave posljedice na Jerryja (Jerry Seinfeld). Elaine (Julia Louise-Dreyfus) osvoji karte za g. Pitta oduvijek htio imati.

95.ep - utorak 17. travnja
Jerry (Jerry Seinfeld) razgovara s vlasnikom kemijske čistionice koji je nosio jaknu koju mu je Jerry donio na čišćenje. George (Jason Alexander ) zaposli manje atraktivnu tajnicu za koju smatra da će bolje obaviti posao. No njezina ga sposobnost uzbudi te joj on da povišicu pa ona počne zarađivati više od njega. Kramer (Michael Richards) nabavi broj Ume Thurman i proda odijelo pa se mora skrivati u ženskoj svlačionici. U istoj trgovini, Elaine (Julia Louise-Dreyfus) pokuša kupiti haljinu, ali nije zadovoljna ogledalima.

96.ep - srijeda 18. travnja
Preko djevojke (Lois Renée Props), Jerry (Jerry Seinfeld) opet susreće starog suparnika koji misli da je Jerry varao u školskoj utrci te se želi utrkivati s njim kako bi dokazao da je brži. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) sazna da joj je momak komunist. George (Jason Alexander ) odgovori na osobni oglas u komunističkom časopisu. Steinbrenner čuje za to i pozove ga u ured.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju