Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

164.-165.ep - ponedjeljak 16. srpnja
U ovom jedinstvenom nastavku koji ide 'unatraške', Jerry (Jerry Seinfeld), George (Jason Alexander), i Elaine (Julia Louise-Dreyfus) putuju u Indiju na vjenčanje Sue Ellen Mishky. U međuvremenu, Kramer (Michael Richards) ostaje u New Yorku i pokušava željama nadmašiti prijatelja koji ga želi mrtvog.
George (Jason Alexander) je opsjednut isprikom koju očekuje od znanca koji je trenutno na devetom koraku programa za odvikavanje od alkohola. Jerry (Jerry Seinfeld) je iznenađen što mu je cura stalno gola. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) je uzrujana što joj kolegicu odbijaju njezine klice. Kramer (Michael Richards) smišlja jedinstveno rješenje kad otkrije da previše vremena provodi pod tušem.

166.-167.ep - utorak 17. srpnja
Povećanje minimalca je dovoljno da se napokon zadovolje zahtjevi zaposlenika tvrtke H&H Bagels koji su bili u štrajku, pa Kramer (Michael Richards) najavljuje da se nakon 12 godina vraća na posao. Jerry (Jerry Seinfeld) na zabavi upoznaje privlačnu ženu, no kad kasnije izađu, ne izgleda ni približno tako dobro. Korištenje lažnog broja telefona obije se o glavu Elaine (Julia Louise-Dreyfus) kad gubi kupon za besplatan sendvič. George (Jason Alexander) pokušava uvaliti lažne bonove za donaciju kao božićne darove na poslu. Naljuti ga što njegov otac odluči oživjeti Festivus, jedinstveni blagdan koji je osmislio prije mnogo godina.

168.-169.ep - srijeda 18. srpnja
Puddy nosi nešto što se može opisati kao «muška bunda». Jerry (Jerry Seinfeld) i Elaine (Julia Louise-Dreyfus) prepuštaju Georgeu (Jason Alexander) da im povoljno nabavi masažnu stolicu, za dar prijatelju Joeu Mayou povodom selidbe. Elaine ne voli Joeove zabave jer gostima uvijek daje zadatke. Kramer (Michael Richards) i Newman će postaviti špijunke na vratima obrnuto. Gazda želi izbaciti Newmana iz stana jer je mutikaša. Jerry odluči živjeti bez novčanika.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju