Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

50.ep - ponedjeljak 16. siječnja
Nakon dosta odgađanja, George (Jason Alexander) i Jerry (Jerry Seinfeld) pokušavaju osmisliti scenarij za seriju nekoliko sati prije sastanka s direktorima NBC-ja. Jerry sazna da je djevojka koju je jednom upoznao još djevica, a Elaine (Julia Louise-Dreyfus) joj objasni kako se muškarci ponašaju nakon seksa. George želi prekinuti sa Susan (Heidi Swedberg). Elaine naleti na dostavljača hrane. Kramer (Michael Richards) provodi previše vremena pred televizorom.

51.ep - utorak 17. siječnja
Georgeova (Jason Alexander) majka završi u bolnici nakon što ga uhvati ''na djelu''. Kada George kaže da to više nikada neće učiniti, Jerry (Jerry Seinfeld) se želi održati natjecanje. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) i Kramer (Michael Richards) žele sudjelovati.

52.ep - srijeda 18. siječnja
U avionu za New York, Elaine (Julia Louise-Dreyfus) završi u ekonomskoj, a Jerry (Jerry Seinfeld) u biznis klasi s manekenkom. George (Jason Alexander) i Kramer (Michael Richards) dolaze po njih. Na aerodromu George upozna kažnjenika, a Kramer ugleda muškarca koji mu duguje 240 dolara.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju