Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

135.-136.ep - ponedjeljak 11. lipnja
Nakon ljeta provedenog u koroti, George (Jason Alexander) je spreman nastaviti sa životom, ali Jerryjev (Jerry Seinfeld) komentar upućen Rossovima nadahne ih da osnuju zakladu u spomen na Susan. Jerry, koji je prekinuo zaruke s Jeanie, istražuje kakva priča o prekidu čini muškarca najprivlačnijim. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) postaje direktorica Petermanove tvrtke kad iscrpljeni Peterman pobjegne u Burmu.
George (Jason Alexander) je uvjeren da odvjetnik iz Zaklade misli da je on ubio Susan. Jerry (Jerry Seinfeld) mu predloži da sazna rabeći metodu Jerryja Lewisa. Kramer (Michael Richards) se zaljubi u Jerryjevu djevojku i pita Newmana za savjet. Elaineine (Julia Louise-Dreyfus) prijateljice nagovaraju je da zatrudni, no ona ne želi te upozna muškarca koji dijeli njezina stajališta.

137.-138.ep - utorak 12. lipnja
Kramer (Michael Richards) ode u zahod u nekom uredu i počne raditi ondje. Rješava različite poslove. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) spaja Jerryja (Jerry Seinfeld) s prijateljicom koja je lijepa, ali ima muške šake. George (Jason Alexander) uzme njezinu sliku i predstavlja je kao svoju pokojnu zaručnicu Susan. Tako uspije ući u 'Zabranjeni grad' gdje se druže slavne manekenke. Elaine upozna Kevina (Tim DeKay) i njegove prijatelje. Oni su sušta suprotnost Jerryju, Georgeu i Krameru. Kramer radi, George je s modelima, a Elaine provodi vrijeme s Kevinom pa se Jerry osjeća usamljeno.

139.-140.ep - srijeda 13. lipnja
Elaine (Julia Louise-Dreyfus) dobije osip i traži liječnika, unatoč svojim problematičnim odnosima s liječnicima. Kramer (Michael Richards) nudi Jerryju (Jerry Seinfeld) način da dobije povrat novca za liniju kojoj je garancija istekla prije dvije godine. George (Jason Alexander) otkrije da žena koja radi u foto-studiju gleda njegove slike. Jerry odbije primiti paket na kojem ne piše povratna adresa. George misli da je fotografkinja ubacila svoju obnaženu sliku među njegove. Kramer nagovori Georgea da joj uzvrati istom mjerom i ponudi da ga slika. Ujak Leo potpiše primitak Jerryjeva paketa.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju