Na hrvatske male ekrane vraća se Seinfeld!

5.ep - ponedjeljak 10. listopada
George (Jason Alexander) je dobio dobar savjet za ulaganje te je investirao 5.000 dolara. Zatim predloži Jerryju da i on uloži 2.500 dolara. U međuvremenu, Jerry pozove djevojku Vanessu (Lynn Clark) na izlet u Vermont. Vanessa nije sigurna želi li ići pa je on uvjeri da će im putovanje pomoći da prodube svoju vezu. Čim dozna da gubi uloženi novac, Jerry padne u očaj. Zatim nazove Georgea i zamoli ga da otkrije što se događa.

6.ep - utorak 11. listopada
Kada mu se George (Jason Alexander) opet požali zbog djevojke Marlene, Jerry (Jerry Seinfeld) ga nagovori da je ostavi. Iako tvrdi da za to nema hrabrosti, George na kraju ipak posluša Jerryjev savjet i prekine vezu. U međuvremenu, Elaine (Julia Louise-Dreyfus) se uzruja zbog problema sa susjedom. George zamoli Jerryja da ode k Marlene i uzme neke knjige koje je ostavio u njezinu stanu. Jerry pristane pomoći prijatelju, ali ubrzo se nađe u vezi s Marlene.

7.ep - srijeda 12. listopada
Jerryjevi (Jerry Seinfeld) roditelji, Helen i Morty došli su u New York na 50. godišnjicu braka tete Manya i ujaka Issaca. Jerry pozove Elaine (Julia Louise-Dreyfus) na proslavu. Za vrijeme večere, Jerry zbija šale o ponijima i njihovim vlasnicima no posrami se kada sazna da je teta Manya kao djevojčica u Poljskoj imala ponija.

8.ep - četvrtak 13. listopada
Elaine (Julia Louise-Dreyfus) nagovori Jerryja (Jerry Seinfeld) da kupi skupu jaknu. Već nekoliko godina, Elaine nije vidjela oca, poznatog pisca Altona Benesa te pristane otići na večeru s njim. Iako Benesa prate glasine da je teška osoba, Jerry i George (Jason Alexander) ipak joj se odluče pridružiti.
I dok se spremaju na večeru s Elaine i njezinim ocem, Kramer (Michael Richards) ih zamoli da nešto obave za njega. Znajući da će to sigurno potrajati, oni ga odbiju kako ne bi zakasnili na večeru. Međutim kada dođu na sastanak, moraju sami zabavljati Benesa jer se Elaine uopće ne pojavi.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju