Rosario je djevojka koju život nije mazio. Ona ne zna voljeti, jedino što zna jest ubijati.

1.ep - 3. rujna
Ovo je priča o Rosario, djevojci rođenoj i odgojenoj u gradskom predgrađu, koja je postala legenda. Bez obzira na njezin odgoj, Rosarijina je ljepota očarala dvojicu mladića iz višeg staleža: Antonija i Emilija. Rosario, koju su svi u njezinoj okolini neprestano maltretirali, zlostavljali i napadali, i sama postaje profesionalni ubojica. U suprotnosti s Antoniom, mladim arhitektom koji je odrastao u drukčijoj okolini. Naivni idealist po prirodi, Antonio se zaljubljuje u Rosario za vrijeme pobune u školi. Ona ga strastveno poljubi pred cijelom školom. Budući da ne može izbrisati Rosario sa svojih usana i iz svoga srca, Antonio zamoli Emilija da potraži tu tajanstvenu ženu. Antoniovi i Rosarijini putovi više će se puta preplesti, a sa svakim će se susretom on sve više zaljubiti u tu divlju i hrabru djevojku. Kad je izbace iz škole, Rosario i njezina prijateljica Dayra pridružit će se mafijaškoj skupini koju vodi Papa, koji će na kraju brutalno ubiti Dayru. Da bi se obranila i osvetila prijateljičinu smrt, Rosario ubija okrutnog trgovca drogom.Antonio će zbog svoga bijega morati potpuno žrtvovati svoj život i društveni status, ali će dobiti priliku boriti se za njihovu ljubav. No Rosario ne zna voljeti… Ona zna samo ubijati….

2.ep - 4. rujna
Rosario se brani od Cristanchova napada. Dolazi Ruby koja ih želi smiriti, a Cristancho kaže da je njezin sin kriv za sve. Letty kaže Emiliju da je trudna. Solange i njezin suprug dolaze u disko. Ona koketira s Emiliom, a njezin ljubomorni muž pištoljem prijeti Emiliju i Antoniju koji se skriju.Prijatelji smatraju Rosario i Dayru junakinjama. Upravitelj ih pozove k sebi. Rosario izbace iz škole, a Dayri daju ukor. Izlaze iz škole, prevare nekoga u kafiću i odlaze u šetnju parkom.Emilio ne može izaći iz kuće jer ga prate tjelohranitelji g. Robinsona. Papini tjelohranitelji zamole Cristancha da im nađe dvije školarke. Peludo naredi Johnefeu i Ferneyu da ubiju Papu, ali im kaže da prvo nabave oružje.Cristancho ponudi Rosario da prodaje minute za telefonske razgovore na trgu gdje se nalazi tržnica, a Dayra srećke. Antonio i Emilio pobjegnu tjelohraniteljima i izlaze iz kuće. Papa dolazi na trg jer želi razgovarati s Cristanchom koji mu nudi Rosario i Dayru.

3.ep - 5. rujna
Cristancho pokazuje Papi školarke koje mu je našao: Rosario i Dayru. Johnefe se naljuti na Rosario jer ne ide u školu, a Cristancho mu zaprijeti da mu neće prodati oružje bude li gnjavio Rosario.Antonio nagovori Emilija da dođe s njim u predgrađe kako bi potražio Rosario. Solange dođe s njima. Papa pozove Rosario i Dayru na doručak. Oduševe se ambijentom i konjima. Tjelohranitelji g. Robinsona u predgrađu presreću Solangein automobil u kojem se nalaze Antonio i Emilio i na silu ih odvode. Ruby pozove policiju. Emilija i Antonija ostave u predgrađu bez dokumenata i mobitela. Susreću se s Cachijem i njegovim društvom koji ih napadnu.Peludo i Centella vidjeli su oružje koje su nabavili Johnefe i Ferney. Na doručku Papa doživi infarkt. Dayra podsjeti Rosario na sate prve pomoći i ožive ga dajući mu umjetno disanje usta na usta. Papa ih nagradi svežnjem novčanica.

4.ep - 6. rujna
Emilio i Antonio dolaze u školu i traže Rosario, ali upravitelj ne želi reći gdje se nalazi. Rosario se sukobi sa Zulay oko mjesta na trgu. Cachi poziva Rosario da je nauči voziti motor. Voze se ulicama predgrađa, a on iskoristi priliku da je dodiruje. Antonio i Emilio voze se taksijem i susreću se s njima. Antonio izlazi iz taksija i slijedi motor. Stiže ih na nenaseljenu području i ugleda Rosario kako se bori s Cachijem. Antonio se potuče s Cachijem. Johnefe i Ferney dolaze onamo i kažu Cachiju da ostavi Rosario na miru, a ona zamoli ozlijeđenog Antonija da ode iz kvarta. Sve troje odlaze na motoru i ostavljaju Antonija. Dolazi Emilio, a Antonio mu kaže da mu je pomogla lijepa djevojka iz kvarta. Ferney pokaže Rosario oružje koje su nabavili. Emilio najavljuje obitelji De Bedout da ih želi pozvati na ručak jer im želi reći nešto veoma važno. Rosario daje Ruby novac koji je dobila od Pape. Ruby posumnja da novac nije zarađen na pošten način. Paula zavodi Antonija koji sanja Rosario. Ruby vidi pogreb kako prolazi ispred njezine kuće i misli da je Johnefeov. Papa izlazi iz bolnice s bolničarkama. Emilio i Antonio odlaze u ambasadu po svoje dokumente i mobitele. G. Robinson im zaprijeti.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju