Marks primi zabrinjavajući poziv i povjeri se Pedersenovoj. Rebecca i Bobby sudjeluju u grupnoj terapiji koju drži Pedersenova, no Rebecca otkrije previše i osjeća se ranjivom.

5.ep. - 4. kolovoza

Marks primi zabrinjavajući poziv i povjeri se Pedersenovoj. Rebecca i Bobby sudjeluju u grupnoj terapiji koju drži Pedersenova, no Rebecca otkrije previše i osjeća se ranjivom. Civilna svadba zatekla se u talibanskoj unakrsnoj vatri te u bolnicu dovoze afganistanskog mladoženju i nekoliko uzvanika. Pedersenova odlazi u bolnicu izvan baze kako bi pomogla ženskim žrtvama, a Rebecca kreće u potragu za mladenkom. Bobby upotrijebi svoj autoritet kao kapetan i pokušava razuvjeriti narednika koji želi odgoditi medicinske pretrage kako bi mogao ići na misiju sa svojim ljudima. Bobby impresionira Marksa tijekom medicinskog konferencijskog poziva.

6.ep. - 5. kolovoza

Rebecca otkrije Simonu da je ljubomorna na Bobbyjev nedavni uspjeh te o svojim osjećajima razgovara s Pedersenovom. Kada bolničarku Suzy Chao dodijele Bobbyju da mu pomogne oko istraživanja, ona se zaljubi u njega. O Simonu kruže glasine kada dobije neobičan broj poziva iz Engleske. Sedam vojnika, dovedenih u traumu, nervozno čeka dolazak njihova srećonoše, 19-godišnjeg vojnika Henryja Flaxa. Kad čitava jedinica preživi ozljede bez komplikacija, Marks prizna dobru sreću, a nedugo nakon toga, čudom stigne i novi CT skener. Rebecca pokušava ispuniti želju umirućeg vojnika tako da ponovno ispuni protokol za doniranje organa. Privlačni časnik kanadskih snaga jako se zaljubi u Pedersenovu.

7.ep. - 6. kolovoza

U bazi Zračnih snaga u Kandaharu održava se natjecanje u jedenju. I bojnica Rebecca Gordon uputi se na zabavu, no putem naleti na Forda i Mehru koji se spremaju za dugačak let. Njihov pilot, poručnik Američkih zračnih snaga Ray Ludford, zatraži je stimulanse prije puta, no Rebecca ga odbije iz osobnih i profesionalnih razloga. Zabavan dan pretvara se u noćnu moru kad se deseci vojnog osoblja i natjecatelja razbole zbog zaraženog mesa. U svem tom kaosu stiže poziv: srušio se helikopter, a na nosilima donose teško ozlijeđenog pilota Raya, Mehru i Forda. Dok se kirurg i pukovnik Marks bore za život pilota Raya, Rebecca mora odgovarati pred istražnim vijećem koje joj prijeti da će ona snositi odgovornost za ovu nezgodu. U međuvremenu, odnos kapetana Bobbyja Tranga i bojnice Suzy Chao se zahuktava. Dr. Simon Hill mora se nositi s razmiricom među stanarima njegove farme, a Rebeccin časnik specijalnih snaga dolazi Bobbyju sa zagonetnom bolešću.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju