Od scenarista Davida Hudginsa inspirirana knjigom The Reincarnationist od autorice M.J. Rose, dolazi 'Prošli život', dramska serija o neobičnom paru detektiva koji istražuju neobjašnjiv svijet.

(Past Life), 2010., SAD, dramska serija
7 nastavaka
Autor: David Hudgins
Izvršni producenti: David Hudgins, Lou Pitt

GLUME:
Kelli Giddish - Kate McGinn
Nicholas Bishop - Price Whatley
Richard Schiff - dr. Malachi Talmadge
Ravi Patel - dr. Rishi Karna

Od scenarista Davida Hudginsa inspirirana knjigom The Reincarnationist od autorice M.J. Rose, dolazi 'Prošli život', dramska serija o neobičnom paru detektiva koji istražuju neobjašnjiv svijet.

Jeste li ikada doživjeli déja vu ili sreli nekoga tko vas jako podsjeća na nekoga bliskog? Vjerujete li u karmu, sudbinu ili ljubav na prvi pogled? Jeste li imali izvantjelesno iskustvo?
Ponekad, ako je duša u nekom konfliktu, sjećanja izbijaju na površinu. No što ako ta sjećanja pripadaju nekome drugome? Što ako se pomoću tih sjećanja mogu ispraviti pogreške iz prošlosti, razriješiti zločini i povezati se sa svojim prošlim životima?

Dr. Kate McGinn nije tipična psihologinja. Kate je samopouzdana, visokoobrazovana i inteligentna doktorica psihologije koja se bavi kognitivnim istraživanjima i vjeruje da kroz terapiju regresije njeni pacijenti mogu ulaskom u davnu prošlost riješiti probleme koji ih danas muče. Nakon što je s dvadeset godina iskusila odlazak u vlastiti prošli život, Kate je počela vjerovati u reinkarnaciju. Koristeći terapiju i svoj prirodni dar 'čitanja' ljudi, Kate počinje rješavati probleme svojih pacijenata istražujući njihovu podsvijest. Ona vjeruje da postoje razine svjesnosti i objašnjenja za ljudska ponašanja koja znanost ne može objasniti. S druge strane njen partner Price Whatley ima potpuno drugačiju priču. Price je detektiv koji je nedavno otpušten nakon dvanaest godina koliko je proveo u Odjelu za umorstva njujorške policije. Ciničan je i pragmatičan, pati zbog tragičnog gubitka supruge, gubitka kojeg nastoji sakriti pod svaku cijenu i zbog kojeg osjeća veliku krivnju. Nakon što počne raditi u timu s Kate i upozna se s njenim jakim uvjerenjima, Price počinje uviđati da postoji neki dublji razlog za sve što mu se događa i da možda postoji smisao za sve što mu se dogodilo. Smrt u ovom životu možda znači samo drugu priliku za neku staru dušu.

U svakom nastavku serije Price i Kate surađuju zajedno kako bi otkrili zagonetne zločine koje je teško razriješiti. U njihovom profesionalnom timu pojavljuju se dr. Malachi Talmadge (Schiff), stručnjak i legenda u području kognitivnog istraživanja, kao i dr. Rishi Karna (Patel), simpatični novak koji dolazi iz Calcutte te voli američku televiziju i kubanski jazz. Zajedničkim snagama ovi znanstvenici i detektivi rješavaju komplicirane i neobične slučajeve.

O GLUMCIMA:

KELLI GIDDISH
(Dr. Kate McGinn)
Kelli je rođena i odrasla u Cummingu, a počela je glumiti još kao mala djevojčica. Osim što je glumica, Kelli je i izvrsna sportašica koja je bila glavna zvijezda svoje softball momčadi. Nakon srednje škole, Giddish je krenula na Sveučilište Evansville u Indiani gdje je i diplomirala. Svoj filmski debi ova je lijepa glumica imala u seriji 'All My Children'. Pojavila se u gostujućoj ulozi u seriji 'Zakon i red' te u hit seriji 'Opasna igra'.

NICHOLAS BISHOP
(Price Whatley)
Nakon što je diplomirao na Australia’s National Institute of Dramatic Art 1996. godine, Nicholas je radio u nacionalnom kazalištu, televiziji i filmu. U njegov filmski opus spadaju sljedeći naslovi: ‘Occasional Coarse Language’, ‘My Mother Fran’k, ‘Powderburn’ te ‘Walking on Water’. Na malom ekranu Bishop se pojavio u seriji ‘McLeodove kćeri’. Nicholas je i učitelj glume te surađuje s Australskim institutom za dramsku umjetnost. Bishop je postao australski ambasador za industriju zabave u zadnjih šest godina.

RICHARD SCHIFF
(Dr. Malachi Talmadge)

Richard Schiff je rođen u Marylandu. Diplomirao je na City Collegeu 1983. godine. Schiff je osvojio nagradu Dramalogue za svoju ulogu Goosea u 'Goose and Tom Tom' te nagradu Ovation za ulogu u ‘Urban Folktales’. Ovaj glumac je osvojio nagradu Emmy za najbolju sporednu ulogu 2000. godine u seriji ‘Zapadno krilo’. Ostvario je i gostujuću ulogu u seriji ‘Ally McBeal’. U njegov filmski opus spadaju naslovi ‘Sedam’ Davida Finchera i ‘Izgubljeni svijet’ Stevena Spielberga. Doktorirao je 2004. godine na njujorškom City Collegeu.

RAVI PATEL
(Dr. Rishi Karna)

Ravi Patel rođen je u Freeportu, a diplomirao je ekonomiju. Ostvario je mnogobrojne uloge u sljedećim serijama ‘This Week’, ‘The World According to Barnes’, ‘Squeegees’, ‘After Midnight: Life Behind Bars’, ‘Precious Meadows’ i‘American’. U Ravijev filmski opus spadaju sljedeći naslovi ‘Ljubavni guru’, ‘Transformeri’, ‘Happy Wednesday’ i ‘Life Behind Bars’.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju