Suvremeni čuvar zakona u stilu onih iz 19. stoljeća. Šerif koji pravdu istjeruje na način da je uvijek na meti kriminalaca i u sukobu s nadređenima.

2.ep - ponedjeljak 7. svibnja
Boyd Crowder oporavlja se od zadobivenih rana, a Raylan prevozi njegova rasističkog pristalicu Deweyja Crowea u zatvor. Isporučio je Deweyja nakon što se uspješno othrvao njegovom napadu u vozilu, a zatim je saznao da su dvojica zatvorenika koji su radili na jednoj zabavi kao glazbenici, pobjegli. Zaustavio se baš na benzinskoj stanici koju su preuzela dvojica bjegunaca, Price i Cooper. Cooper je uspio Raylanu oduzeti pištolj i zaključati ga u ostavu te pobjeći.

3.ep - utorak 8. svibnja
Šerifi nadziru skrovište bjegunca Wilsona Toomeyja, a Arlo, 65-ogodišnji Raylanov otac, tvrdi da njemu i supruzi Helen Stan Perkins nije platio najamninu za kuću koju mu iznajmljuje. Krenuo je prema njegovoj kući s bejzbolskom palicom da bi se osvetio. Arlo je sam prijavio napad i zatim se onesvjestio na kauču gdje ga je pronašao šerif Hunter Mosley. Nagovorio je Arla da se ispriča i pristane platiti odštetu, no Arlo je svejedno uhićen zbog napada na Perkinsa.

4.ep - srijeda 9. svibnja
Raylan se, zajedno s Artom Mullenom, sastao s Karlom Hanselmannom, vlasnikom galerije i kolekcionarom slika Adolfa Hitlera. On pomaže saveznim šerifima domoći se predmeta koje je prisvojio prevarant Owen Carnes. Pronašli su ga na imanju na kojem živi sa suprugom Caryn i uručili su mu nalog da mora predati sve što posjeduje, uključujući i tri Hitlerove slike koje su u državnom vlasništvu. Hanselmann je prisnažio da su slike krivotvorine, a Owen inzistira na sastanku sa svojim savjetnikom za umjetnine, Davidom Mortimerom.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju