Suvremeni čuvar zakona u stilu onih iz 19. stoljeća. Šerif koji pravdu istjeruje na način da je uvijek na meti kriminalaca i u sukobu s nadređenima.

8.ep - ponedjeljak 21. svibnja
Uhićenje šerifa Mosleyja dovelo je do puštanja mnogih koje je strpao iza rešetaka. Bo Crowder vraća se u Lexington spreman na osvetu i dao je Avi do znanja da je ima na oku. Raylan nastoji Boa držati na distanci, a Art Mullen priprema ga za ispitivanje u vezi pucnjave u Miamiju u kojoj je stradao plaćeni ubojica Tommy Buck, a koje će provesti David Vasquez, zamjenik državnog odvjetnika. No radna atmosfera narušena je kad je Cal Wallace, opasni zatvorenik kojeg su premještali u zatvor maksimalne sigurnosti, čuvare uzeo za taoce.

9.ep - utorak 22. svibnja
Raylon je na dopustu zbog istrage o pucnjavi u Miamiju i utapa tugu u neuglednom baru te izvlači deblji kraj u tučnjavi u uličici. U njoj gubi i svoj zaštitni znak, šešir. Nazvao je Winonu da mu pomogne, a ona mu je rekla o Wynnu Duffyju. Složio se da je možda riječ o sumnjivim poslovima njezina muža Garyja Hawkinsa. Raylan želi da se Duffy kloni Winone, dok Duffy naređuje svom pobočniku Billyju Macu da sazna koja je poveznica između šerifa i Garyja... I da ga zatim ubije. Gary se našao u problemima s kamatarom Emmittom Arnettom i za pomoć protiv Duffyja obratio se prijatelju i bivšoj footballskoj zvijezdi Tobyju Griffinu.

10.ep - srijeda 23. svibnja
Boyd Crowder pušten je iz zatvora i Raylan je zabrinut za Avu. Pronašao je Boyda koji je upravo izašao na uvjetnu kaznu u jednom kampu na selu gdje sada živi s još šest bivših zatvorenika. Raylan nudi 50.000 dolara za informaciju koja bi ga vratila u zatvor, no nijedan od Boydovih sljedbenika nije odlučio napustiti njega i njegovu novu 'crkvu'. I dok je na oprezu zbog moguće Boydove osvete, Raylanu je dodijeljena zaštita Michaela Reardona, zloglasnoga saveznog suca koji je jedva izbjegao smrt kad mu je u krevet podmetnuta zmija otrovnica.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju