Dječaka po imenu Cody oslobodi prvi Samurai Zord imena Zord Bik (koji je čuvala Codyjeva obitelj otkad se pojavio) koji počne uništavati sve oko sebe te Rangersi moraju smisliti način kako da ga uhvate i obuzdaju.

2.sez, 6. i 7.ep - 9. studenog

Dječaka po imenu Cody oslobodi prvi Samurai Zord imena Zord Bik (koji je čuvala Codyjeva obitelj otkad se pojavio) koji počne uništavati sve oko sebe te Rangersi moraju smisliti način kako da ga uhvate i obuzdaju. U međuvremenu, Serrator šalje Custora da uhvati Zord Bika kako bi ga on mogao iskoristiti za još nepoznati plan. Mijin mlađi brat Terry Watanabe dolazi u grad i pokuša uvjeriti Miju da mu se kao pjevačica pridruži u bendu u sklopu njegova nastupa u dječjoj bolnici. Mia ne želi pristati iako njezini roditelji žele da Terry upiše medicinski fakultet. U međuvremenu, Serrator kani ostvariti svoj plan i kreće u novi napad na Zemlju koji iscrpljuje ostale dok se ne pojavi Mia i otjera ga. Istodobno, Bulk i Spike pokušavaju osnovati vlastiti bend. Mia i Antonio pjevaju zajedno na koncertu.

2.sez, 8. i 9.ep - 10. studenog

Dok je bio izvan grada, nedaleko od lokalnog bazena na kojem se održava plivačko natjecanje, Kevina napadne Nighlok Skarf i on izgubio svoj Samurizer. Ondje se on ponovno susretne s jednim od članova svog starog plivačkog tima te počne razmišljati da se vrati plivanju jer njegov prijatelj nije više dobar kao nekoć i on još nije pronašao svoj Samurizer. Mike pozove Kevinov Samurizer da pronađu Skarfa, on otkrije da je Samurizer u Nighlokovim rukama. Kasnije Kevin odlazi na plivačko natjecanje na kojem njegov stari prijatelj pobijedi nakon što je poslušao Kevinov savjet. Bulk pokušava obučiti Spikea da bude Samurai, no stigne pošta i oni saznaju da nisu platili stanarinu. U međuvremenu, Rangerski se bore protiv Duplicatora koji ih napadne uz pomoć svojih klonova, no na koncu se ipak mora povući. Spike dobije otkaz na sva tri radna mjesta. Mia razgovara s njim i on joj otkrije da želi biti samuraj. Ona mu kaže da ne smije odustati. Za to vrijeme u kući Shiba, Rangersi razgovaraju o Nighloku. Mia se vrati te i njima savjetuje da ne smiju odustati.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju