Nakon što su saznali da postoji mogućnost da Nighlok djeluje na otoku po imenu Monalua, Rangersi odlaze onamo da to istraže.

2.sez, 12.ep - 28. rujna

Nakon što su saznali da postoji mogućnost da Nighlok djeluje na otoku po imenu Monalua, Rangersi odlaze onamo da to istraže. Po dolasku razdvoje se u tri skupine. Emily i Kevin susretnu dječaka koji mi kaže za pepeo koji unosi paniku među seljane. U međuvremenu, Master Xandred, Octoroo i Nighlok Malden testiraju svoje nove Master Blaster inovacije koje će upotrijebiti na Rangersima. Nakon što su upozorili ostale putem svojih Samurizera, pokušaju se regrupirati kako bi osmislili plan, no zaskoči ih Dayu. Rangersi oslobode otok i upute se kući.

2.sez, 13.ep - 29. rujna

Jayden sumnja u svoju sposobnost da postane Red Ranger te na koncu svoju ljutnju iskali na svome timu tijekom treninga. Za to vrijeme Master Xandred naređuje Octoroou da od Serratora zatraži Dayuin Harmonium. Serrator vodi Octorooa na mjesto gdje je sakrio instrument i potom ga napadne, otkrivajući da nema namjeru predati Harmonium. Nakon ovoga Octoroo se povlači i Gap Sensor otkrije njegovo kretanje. Emily pazi na onesviještenog Jaydena, ostavljajući ostale Rangerse predvođene Kevinom da pobijede Moogerse. Kevin upotrijebi Shogun Mode da dovrši posao. Dok teško ozlijeđenog Jaydena vode natrag u Shiba kuću, Master Xandreda bace u dubine rijeke Sanzu da povrati snagu, ostavljajući Serratora da preuzme njegov brod bez otpora.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju