Erica, velečasni Jack i Kyle Hobbes (Charles Mesure) shvaćaju da su P-ovci saznali identitete i adrese petokolonaša pa moraju poduzeti drastične mjere ne bi li ih zaštitili.

9.ep - 9. prosinca

Erica, velečasni Jack i Kyle Hobbes (Charles Mesure) shvaćaju da su P-ovci saznali identitete i adrese petokolonaša pa moraju poduzeti drastične mjere ne bi li ih zaštitili. Ryan napokon priznaje Val da je Posjetitelj, a Chad se na matičnom brodu pred TV-kamerama podvrgava operaciji aneurizme.

10.ep - 10. prosinca

Erica, Ryan, velečasni Jack i Hobbes (Charles Mesure) saznaju da je Anna za njima poslala šatl s opasnim tragačima, moraju se pobrinuti da ne slete. U međuvremenu, Anna poziva Tylera da se uključi u program "Život na brodu", a Chad ispituje velečasnoga Jacka o Petoj koloni.

11.ep - 11. prosinca

Nakon silovitog napada na Annina suradnika, ona objavljuje da se Posjetitelji ne osjećaju sigurno i da odlaze. Chadu daje popis petokolonaša u nadi da će joj on pomoći da ih pronađe. U međuvremenu, Erica i ekipa tragaju za znanstvenikom koji je izumio oružje kojeg se Posjetitelji plaše.

12.ep - 12. prosinca

U zadnjem nastavku prve sezone, vojnik P-ovaca i dalje traga za Val. Njoj puca vodenjak i priprema se roditi dijete koje ima s Ryanom. U međuvremenu, Erica prelazi u taktički napad pa s Tylerom odlazi na matični brod, na intimnu večeru. No zapravo želi pronaći Annine vojnike i uništiti ih. Nakon što ga velečasni Jack zamoli da prenese poruku Joshui (Mark Hildreth), Chad otkriva gorku istinu - Anna ga je iskorištavala.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju