Nakon što su shvatili da se oboje protive dolasku Posjetitelja, Erica i velečasni Jack shvaćaju da ih prati "Tragač" P-ovaca.

2.ep - 19. studenog

Nakon što su shvatili da se oboje protive dolasku Posjetitelja, Erica i velečasni Jack shvaćaju da ih prati "Tragač" P-ovaca. U međuvremenu, Chad smatra da je uprskao prvi ekskluzivni intervju s Annom pa se odlučuje iskupiti i pokazati joj zube. Ericu ispituju gdje je njezin kolega Dale Maddox.

3.ep - 20. studenog

Ispred Mirovnog centra Chad objavljuje da će se Posjetiteljima u SAD-u izdati sto diplomatskih viza, a Anna će dobiti prvu. No ne slažu se svi s tom odlukom. U međuvremenu, Erica i jedan časnik iz reda P-ovaca istražuju prijetnje smrću. Ryan počinje tražiti stare prijatelje ne bi li uz njihovu pomoć oformio pokret otpora i tako se suprotstavio Posjetiteljima.

4.ep - 21. studenog

U ovome napetom nastavku, Erica surađuje sa svojim novim saveznicima kako bi pronašla biološko oružje koje P-ovci kane upotrijebiti protiv ljudi. Na matičnome brodu, Anna se sastaje s posebnim gostom dok istovremeno istražuje ubojstvo jednog P-ovca. Chad snima prilog o čudesnim Iscjeliteljskim centrima P-ovaca, no ubrzo doznaje nešto šokantno.

5.ep - 22. studenog

Erica je napadnuta u vlastitom domu i život joj je u opasnosti. Dok Posjetitelji grade svoju obranu, pokret otpora dobiva novoga, opasnog člana. Anna se pita zašto Chad ignorira svoju bolest, a Ryan je sve zabrinutiji za Val i njezinu "nenormalnu" trudnoću.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju