Vjenčanje je jedan od najvažnijih događaja u životu svakog čovjeka, no što napraviti kada samo tjedan dana prije zaredaju najgori mogući događaji saznajte u novoj seriji „Najgori tjedan“ koja od 12. Veljače kreće s emitiranjem na NovaTv!

Ako ste uživali u „Stažistu“, sviditi će vam se i koncept ove serije, s obzirom da obje dolaze o istog autora, Matta Tarsesa. Kako se postaviti i kako prebroditi stvari s kojim ste suočeni, a koje nisu mogle doći u gore vrijeme? Postoji li ikakav uspješan recept za to?

Sam i njegova djevojka Melanie pripremaju se za zajednički život. No ima jedan problem. Prije toga moraju obajsniti njenim konzervativnim roditeljima da je Melanie trudna te da planiraju vjenčanje. Melanien otac Dick, koji inače obavlja sudački posao i njegova supruga Angela zaštitnički su nastrojeni prema svojoj kćeri i pokušavaju za sebe zadržati ljutnju koju osjećaju prema Samu. Iako se pokušava približiti njenim roditeljima, Sam svakim korakom naprijed, redovno čini dva koraka unatrag. Za one koji prate filmove, recimo da je situacija gotovo jednaka onoj iz filma „Dozvola za brak“, gdje se Ben Stiller neuspješno pokušava približiti Robertu de Niru. No, s neizmjernom ljubavi i podrškom sa strane Melanie, Sam će i dalje imati mnoštvo prilika da se njenoj uglednoj obitelji pokaže u pravom svjetlu.

U ulozi Sama Briggsa nastupa Kyle Bronheimer, koji se dosad u karijeri proslavio nastupima u serijama „Kako sam upoznao vašu majku“, „U uredu“, „Medij“ te u još jednoj seriji koju možete pratiti na našem programu, „Na putu prema dolje“.

Melanie Clayton, glavni ženski lik utjelovila je Erinn Hayes, poznata po rolama u „Will & Grace“, „Sark“, „Kitchen Confidential“ , a odnedavno ima glavnu žensku ulogu u seriji „The Winner“. Spomenimo još da njene roditelje glume Nancy Lenehan („Zovem se Earl“, „Malcolm u sredini“) i Kurtwood Smith („Lude sedamdesete“, „24“, „Medij“).

Serija je hvaljena i među brojnim holivudskim kritičarima tako da je 2009. godine bila nominirana za nagradu People's Choice.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju