Wilam Levy i Maite Peroni u priči gdje jedino ljubav pobjeđuje. Ne propustite telenovelu 'Pobjeda ljubavi' od 14. travnja na Novoj TV.

18.epizoda - ponedjeljak 9. svibnja
Victoria se iznenadi ugledavši pred sobom Bernardu koja je optužuje da je zavela njezina sina i upozorava je da se zauvijek udalji iz njegova života. Victoria joj kaže da ona nije jedini krivac i da oboje, i ona i Juan Pablo, snose krivnju. Kaže joj da se pravi svetica, a zapravo će gorjeti u paklu. Upita je ne boji li se da će svi doznati kako njezin sin zapravo nije svetac kakav se čini te je izbaci iz svog ureda. Victoria dolazi k Juanu Pablu i upita ga što želi postići time što šalje svoju majku da joj prijeti. Kaže mu da ona samo želi naći svoju kćer, a Juan Pablo obeća da će je pronaći. Victoria mu odgovori da za to vrijeme drži pod kontrolom svoju majku i spriječi je da dolazi k njoj. Osvaldo zove Lindu, ali na njegovo se iznađenje na telefon javi Juanjo pa Osvaldo kaže Lindi da će razgovarati poslije.

19.epizoda - utorak 10. svibnja
Antonieta kaže Osvaldu da nema nikakvo pravo tražiti objašnjenje od Victorije jer zna da ona nije sposobna učiniti nešto loše, što za druge ne može reći. Osvaldo je zamoli da govori otvoreno i iskreno, a Victoria joj kaže da ne razumije što želi reći. Dolazi Pipino i odvodi Antonietu. Juanjo zaprosi Lindu i ona pristane. María Desamparada kaže Lindi da je poludjela i upita je kako se može udati za Juanja ako se viđa s Osvaldom. Nati joj kaže da Juanjo ne zaslužuje to što mu ona radi. Linda im odgovori da neće nikada pustiti Osvalda, prije će pustiti Juanja, a uostalom, ionako se još ne udaje. Victoria priznaje Osvaldu da mu ne posvećuje vrijeme koje zaslužuje, ali voli ga i ako on želi da ona zatvori tvrtku i zauvijek prestane raditi, učinit će to. Osvaldo joj odgovori da bi to jako volio, ali to bi bilo jako sebično. On samo želi da mu posveti malo više vremena da ne bi trebao nikoga drugoga. Victoria mu odgovori da ga voli i da ga ne želi izgubiti i oboje se slože da će se boriti za svoj brak. Bernarda je bijesna i pokušava spriječiti Juana Pabla da traži svoju kćer, a on je uvjerava da je to njegova obveza.

20.epizoda - srijeda 11. svibnja
Uzrujana María Desamparada vrati Maximilianu prsten i kaže mu da nakitom ne može kupiti njezino dostojanstvo. Max joj odgovori da uvijek krivo shvaća njegove namjere i da on ne želi kupiti njezino dostojanstvo. On je samo želi voljeti i to nije grijeh. Bernarda pokušava uvjeriti Juana Pabla da može nastaviti sa svojim dobročinstvima, ali neka Victoriju zaboravi. Juan Pablo odgovori joj da njega ne zanima Victorija, nego samo želi pronaći svoju kćer. Antonieta kaže Oscaru da je njegovo divljenje prema Victoriji očito, a Oscar joj odgovori da ona dobro zna da se on divi Victoriji kao ženi, majci i poduzetnici. Pipino kaže Antonieti da su njezini osjećaji očiti te da mu nije jasno kako to Oscar nije primijetio.

21.epizoda - četvrtak 12. svibnja
Osvaldo pokušava objasniti Lindi da voli svoju ženu i da se pomirio s njome. Govori joj da je ono što se dogodilo među njima bila pogreška i da moraju okončati svoj odnos. Linda je izvan sebe i govori mu da je se ne može tek tako riješiti kao da je stara krpa. Odlučna u namjeri da neće odustati od Osvalda, Linda se namjerno baci pod Victorijin auto.

22.epizoda - petak 13. svibnja
Maximiliano zamoli Victoriju da mu razjasni Bernardine prijetnje, a Victoria mu odgovori da je ta gospođa posve nebitna. Victoria kaže Maríji Desamparadi da je primijetila zaručnički prsten na njezinoj ruci te joj savjetuje da se još ne zaljubljuje, nego da se neobavezno zabavlja i ne riskira svoju budućnost zbog avanture. Maximiliano dolazi Maríji Desamparadi i ponovi joj da je voli i da njihova veza nije samo prolazna avantura. Victoria kaže Antonieti da je njezin život laž jer samo ona i Padilla znaju tko je ona zapravo. Muškarac kojeg voli ne zna za njezinu prošlost i ta laž može uništiti njihov odnos. Antonieta je pokušava smiriti. Linda nazove Osvalda da mu poželi laku noć te mu zaprijeti da će reći njegovoj ženi za njihovu vezu ako joj se ne vrati.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju