Wilam Levy i Maite Peroni u priči gdje jedino ljubav pobjeđuje. Ne propustite telenovelu 'Pobjeda ljubavi' od 14. travnja na Novoj TV.

38.epizoda - ponedjeljak 6. lipnja
Max kaže ocu Juanu Pablu da voli Maríju Desamparadu i da je nikad neće napustiti, makar se tomu protivi njegova mama i ostali. Jimena, licemjerka, kaže Victoriji da nikad nije prevarila Maxa i da ga samo želi usrećiti. Victoria joj odgovori da ga osvoji kao nekad kad su bili zajedno ako ga uistinu voli. Eva pokazuje Faustu fotografiju njegovih roditelja i kaže da je to dokaz da je gđa Bernarda poznavala njegove roditelje. Fausto kroz plač izjavi da će Bernarda skupo platiti dokaže li se da ih je ubila. Jimena gola ulazi u kupaonicu dok se Max tušira kako bi ga zavela. Max je odbija i kaže joj da ga neće natjerati da zaboravi da je kavalir i da ga ostavi na miru. Osvaldo traži Lindu kod kuće i upita Maríju Desamparadu zna li ona za njihovu vezu. Dolazi Max i María se zabrine.

39.-40.epizoda - utorak 7. lipnja
Max kaže Maríji Desamparadi da će se odreći mamine tvrtke i da će otići iz njihove kuće, iako mu je teško zbog stanja u kojem su njegovi roditelji koji se svađaju oko svake sitnice. Kaže da je oduvijek sanjao da ima svoju tvrtku i da je pravo vrijeme da to i ostvari.
Cruz se nagne kao da će poljubiti Fernandu, ali zaputi se prema konju. Fernanda mu bijesno kaže da je želi iskoristiti, Cruz joj s osmijehom odgovori da ne zna podnijeti šalu. Juanjo je sretan jer je njegova mama pripremila večeru povodom Lindina rođendana i jer želi odrediti datum njihova vjenčanja. Naty kaže Lindi da nije u redu da ostavi Juanja i da ode s Osvaldom, a Linda joj odgovori da ona utješi Juanja. Osvaldo kreće na sastanak s Lindom, ali susreće svoju kćer koja ga zamoli da joj se pridruži u kupnji.

41.-42.epizoda - srijeda 8. lipnja
Victoria upozori Bernardu da je spremna na sve kako bi vratila kćer. Bernarda joj podsmješljivo odgovori da je se ne boji. Kaže joj da ostavi Mariju Magdalenu na miru i da bez poziva više ne dolazi u njezinu kuću. Juanjo zadovoljno pokazuje Lindi vjenčanicu koju je sam izabrao. Osvaldo kaže Guillermu da ima povjerenja u Victoriju, ali da je uznemiren jer nije spavala kod kuće i jer gospođa Bernarda tvrdi da ima dokaze da ga vara.
Maximiliano i Maria Desamparada zakunu se na vječnu ljubav. Victoria zamoli Oscara da pod svaku cijenu potraži Tomasu. Kaže mu da je sigurna da joj je Bernarda nešto učinila jer ona nikad ne bi otišla bez pozdrava. Zamoli ga za diskreciju i napomene da o tome smije razgovarati samo s njom i s Antonietom. Fernanda poljubi Cruza i kaže mu da je sada kušao ono što nikad neće imati. Podsmješljivo nadoda da je među njima velika udaljenost jer je ona bogata, a on je siromašni vrtlar. Cruz joj odgovori da može govoriti što god želi, ali da se prema njemu nitko neće tako ponašati i da će je pljusnuti. Podigne ruku kao da će je pljusnuti i poljubi je.

43.-44.epizoda - četvrtak 9. lipnja
Maria Desamparada na rubu je plača kad ugleda Maxa kako ljubi Jimenu. Otac Juan Pablo kaže joj da Max nije kriv jer ga je Jimena prevarila i da ne bi bilo pošteno naljutiti se na njega. Max se iznenadi kad shvati da je poljubio Jimenu. Kaže joj da prema njoj ništa ne osjeća i da ga ostavi na miru. Bijesna, Maria Desamparada ispljuska Jimenu i kaže joj da Max ne želi ništa s njom i da pokuša sačuvati dostojanstvo tako da ga ostavi na miru jer će se njih dvoje vjenčati. Jimena odgovori da Victoria nikad neće dopustiti taj brak, a Maria Desamparada odvrati joj da će se oni vjenčati bez obzira na Victorijino protivljenje i da joj to slobodno može reći. Jimena joj odgovori da će sama spriječiti njihov brak ako Victoria to ne učini.
Max kaže Fabianu da se Nati pokušala ubiti. Jimena zatraži od Victorije da otpusti Mariju Desamparadu i da je ne vodi u Miami. Victoria joj odvrati da je mislila da je pametnija i nadoda da će, ako sad otpusti Mariju Desamparadu, Max ići za njom i na kraj svijeta. Obeća joj da će je otpustiti nakon povratka s puta, a da se ona pobrine za Maxa u Miamiju. Cruz i gospodin Napo pitaju Lindu shvaća li što je mogla izazvati svojim lažima. Kažu joj da neće dopustiti da povrijedi Juanja i neka nađe izgovor da raskine zaruke ili da se vjenča s njime.

45.-46.epizoda - petak 10. lipnja
Pedro kaže Victoriji da Osvaldo ima snimanje na plaži i da će ondje provesti cijeli vikend te nadoda da joj se na telefon vjerojatno javila šminkerica. Pedro kaže Guillermu da je mogao izazvati probleme Osvaldu i da mu se katkad čini da upravo to i želi. Licemjerni Guillermo uvjeri ga da mu je Osvaldo najbolji prijatelj, a Pedro odvrati da mu se katkad i ne čini tako. Jimena je zabrinuta zbog trudnoće i zato je čvrsto odlučila pridobiti Maxa da se njome što prije oženi. Victoria je ustrajna u svojim nastojanjima da razdvoji Mariju Desamparadu i Maxa, a Osvaldo za to vrijeme uživa s Lindom u Acapulcu.
Fernanda i Federico dožive nesreću, ali, nasreću, izvuku se neozlijeđeni. Oscar kaže Federicu da mu je pozvao taksi, a Fernanda ga upozori da ne komplicira stvari. Linda upita Osvalda zašto mu je Victoria dosadila i je li to zato što više vremena posvećuje poslu nego njemu. Osvaldo odgovori da nije samo zbog toga i da misli da Victoria od njega skriva neku veliku tajnu. Linda mu odgovori da on uskoro neće imati što skrivati, a on joj uzrujano odvrati da ništa ne skriva i da mu prestane to spominjati.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju